Smagekasse Dyk ned i Valpolicella – Smagekasse med podcast

Med denne smagekasse kan du holde vinsmagning derhjemme og blive klogere på vin, mens du lytter til Vin for begynder-afsnittet Dyk ned i Valpolicella. Podcasten sendes den 3. februar 2022 og efterfølgende kan du finde link her på siden. Obs! Bemærk, at flere af vinene i smagekassen er udskiftet med nye årgange siden podcasten blev optaget.

Læs mere

Med denne smagekasse kan du holde vinsmagning derhjemme og blive klogere på vin, mens du lytter til Vin for begynder-afsnittet Dyk ned i Valpolicella. Podcasten sendes den 3. februar 2022 og efterfølgende kan du finde link her på siden. Obs! Bemærk, at flere af vinene i smagekassen er udskiftet med nye årgange siden podcasten blev optaget.

Læs mere
  Spar 18%
  Dyk ned i Valpolicella – Smagekasse med podcast

  Før 1.099 kr.

  899
  kr. /stk

  Beskrivelse

  Vi dykker ned i Venetos frugtige Valpolicella-vine i samarbejde med podcasten Vin for begyndere, hvor vineksperten René Langdahl sammen med værten Jonas Landin smager på og fortæller om de 3 vine i smagekassen og de forskellige stilarter. Du får derfor en unik oplevelse, hvor du lærer både vinene du drikker og de populære italienske vine Amarone, Ripasso og Valpolicella rigtigt godt at kende. Podcasten er både til begynderen, der vil i gang med at lære, og vineksperten, der vil dykke ned i nogle af danskernes foretrukne vine og forstå hvorfor danskerne bliver ved med at søge til Valpolicellas særlige frugt.

  Du får:

  1. Smagekasse med 3 pragtfulde vine, der giver et indtryk af de forskellige Valpolicella-vine.
  2. Podcasten kan høres og downloades på Vin for begyndere her »
  3. Mulighed for at holde vinsmagning derhjemme og blive klogere på vin, mens du lytter til Vin for begynder-afsnittet

  Er du klar til at dykke ned i de italienske rødvine og deltage i vinsmagningen?

   

  Smagekassen indeholder:

  1 fl. Tommasi, Amarone della Valpolicella Classico - Ca' Florian Riserva, Veneto

  Enkeltmarken "Ca Florian" er en af de ældste vinmarker Tommasi ejer, hvor stokkende er ca. 30 år gamle. I september 2013 kunne den første "Cru Amarone" frigives og kaldes en Riserva Amarone. Resultatet er enestående. Det som Amarone-elskere elsker Amarone for, er i Riserva Ca’ Florian intensiveret og forfinet. Enorm Amarone-personlighed, stor, kompleks, elegant med smagsdybder af sort frugt – blommer, sorte kirsebær, frisk balsamico og mørk chokolade. Et slående eksempel på at elegance og storhed sagtens kan gå hånd i hånd .

  1 fl. Zenato, Ripassa Valpolicella Ripasso Superiore, Veneto

  Ripasso er som bekendt Amaronens berømte lillebror. Den er knap så muskuløs, men på ingen måde en letvægter. Navnet kommer af det italienske ord, Ripassare, der betyder at passere igen. Der har tidligere været flere mulige måder at lave Ripasso på, men i dag er Ripasso ene og alene fremstillet ved, at den unge Valpolicella gennemgår en andengæring på kvaset fra druer, der er blevet til efter fremstilling af Amarone. Zenatos Ripassa er en fornem repræsentant for typen. En vin der tager det bedste fra begge verdener: Valpolicellaens intense kirsebærnoter og ranke struktur, kombineret med Amaronens intensitet, dybde, blomme og krydderi.

  1 fl. Domini Del Leone, Valpolicella, Veneto – ØKO

  Af alle Venetos underområder er Valpolicella vel nok den mest berømte. Med en geografisk placering øst for Gardasøen, i det smukt kuperede landskab, er det samtidig hjemsted for flere indfødte og lokale druesorter, der er selve essensen af Valpolicella. Smagen er mere tør og slank i forhold til, hvad man oftest præsenteres for i en Valpolicella. De klassiske kirsebærpåmindelser dominerer smagen, der er både frisk og velstruktureret. Domini del Leones Valpolicella er en liflig vin, der med fordel kan serveres i let afkølet tilstand.

  Læs hele beskrivelsen

  Passion for mennesker og vin siden 1875

  Fri fragt ved
  køb over 500 kr.

  Dag-til-dag levering
  ved køb før kl. 13

  Kongelig
  Hofleverandør

  Passion for vin
  siden 1875

  Afhentning i Kbh,
  Aarhus & Odense

  Afhent gratis din
  ordre lokalt