Smagekasse Hvad kan økologisk vin? (6 flasker)

Er du nysgerrig omkring økologi og vin? Så kan du med denne smagekasse fordybe dig i 6 enestående økologiske vine og deres unikke karakterer.

Læs mere

Er du nysgerrig omkring økologi og vin? Så kan du med denne smagekasse fordybe dig i 6 enestående økologiske vine og deres unikke karakterer.

Læs mere
  Spar 23%
  Hvad kan økologisk vin? (6 flasker)

  Før 1.429 kr.

  1.099
  kr. /stk

  Beskrivelse

  Hvad kan økologisk vin? (6 flasker)

  Er du nysgerrig omkring økologi og vin? Så kan du med denne smagekasse fordybe dig  i 6 enestående økologiske vine og deres unikke karakterer.

  Økologisk vinproduktion repræsenterer en tilgang til at skabe vine, der er mere i harmoni med naturen og miljøet. Denne tilgang indebærer en række metoder og principper, der sigter mod at skabe vin med minimal påvirkning på jorden, økosystemet og sundheden.

  Vinene er pakket i et flot gavekarton.

  Smagekassen indeholder:

  1 flaske Pet Nat Domaine Chasselay, Pet Nat, Beaujolais

  Fremragende Pet Nat fra en Beaujolais nye stjerner – Domaine Chasselay. Utrolig aromatisk duft lige fra start i glasset, pakket med appelsin, jordbær, mynte og gule æbler. På tungen er vinen præget af de fineste små bobler, og har den her magiske kombination mellem klassisk mousserende vin med en snert af den bedste og friskeste æblemost.

  1 flaske rødvin Domini Del Leone, Valpolicella, Veneto

  Liflig og indsmigrende med aromaer af røde frugter og diskrete krydderier. Smagen er tør og slank og domineres af de klassiske kirsebærpåmindelser.

  1 flaske rødvin Domaine Roche-Audran, Nature, Côtes du Rhône Rouge, Rhône

  Dyb, kompleks og skøn naturvin med noter af røde bær i både duft og smag og en rank, retningsgivende tannin. Et smukt eksempel på, at naturvinskategorien bør tages seriøst.

  1 flaske rødvin Fabien Duveau, Saumur Champigny Rouge - Le Bourg

  Textbook Saumur-Champigny Cabernet Franc med kølig og urtet aroma med nuancer af kirsebær, te, peber, roser og ribs.
  Kølig og urtet aroma pakket med nuancer af kirsebær, te, peber, roser, lys tobak og ribs. På tungen er vinen kølig og frugten domineret af de den fineste kirsebærsaft, peberfrugt og et væld af urter.

  1 flaske hvidvin Riffel, Riesling Trocken, Scharlachberg, Rheinhessen

  Yderst kompleks og respektindgydende vin med delikate påmindelser som solbær- og rosenblade og ferskner. Alt i kombination med en underliggende mineralitet og syre.

  1 flaske hvidvin Frontonio, Microcósmico Blanco - Macabeo, Valdejalón

  Utrolig flot vin med imødekommende noter af hvide og gule stenfrugter med modne æbler, pærer, citrusnoter og skøn sprød syre. De underliggende fadpåmindelser giver flot fylde og kompleksitet

  Smagekassen er pakket i et flot og praktisk gavekarton med bærehåndtag.

  Læs hele beskrivelsen

  Passion for mennesker og vin siden 1875

  Fri fragt ved
  køb over 500 kr.

  Dag-til-dag levering
  ved køb før kl. 13

  Kongelig
  Hofleverandør

  Passion for vin
  siden 1875

  Afhentning i Kbh,
  Aarhus & Odense

  Afhent gratis din
  ordre lokalt