Smagekasse Hvid, rød, bobler og dessertvin (12 flasker)

Få alt til både jul og nytår. Her får du de bedste vine til juleaftenshygge, nytårsmiddag og til at springe ind i det nye år med en rigtig god smag i munden.

Læs mere

Få alt til både jul og nytår. Her får du de bedste vine til juleaftenshygge, nytårsmiddag og til at springe ind i det nye år med en rigtig god smag i munden.

Læs mere
  Spar 40%
  Hvid, rød, bobler og dessertvin (12 flasker)

  Før 1.999 kr.

  1.199
  kr. /stk

  Beskrivelse

  Få alt til både jul og nytår. Her får du de bedste vine til juleaftenshygge, nytårsmiddag og til at springe ind i det nye år med stil.

  Kassen indeholder:

  1 flaske Champagne Philippe de Nantheuil, Brut

  Frugtrig, frisk og som et nyplukket grønt æble og luksuriøs, som kun en Champagne kan være det. Philippe de Nantheuils fremragende Champagne byder på den klassiske lykke-eliksir i en imødekommende og frisk stil.

  2 flasker rødvin Château le Manoir - Cuvée les Graves, Lalande-de-Pomerol 2019

  De bløde Merlot-noter er tydelig i den skønne duft af modne, mørke blommer, brombær, tørrede blomster og urteagtige antydninger. Fadlagringen fornemmes som små vaniljetoner, der er smukt integreret i en koncentreret, blød og kompakt smag, som afsluttes let krydret og herlig blødt.

  2 flasker hvidvin Domaine Bouchié Chatellier, Pouilly-Fumé, Les Adelins, Loire 2020

  Sprød og frisk hvidvin med alt hvad man forventer af en Pouilly-Fumé. Frugtig og mineralsk bouquet og en blød, mellemfyldig smag med et eksotisk præg.

  3 flasker rødvin Umberto Cesari, Ca' Grande - Bianco, Emilia Romagna

  Italiensk når det er bedst! En flot halvtør vin med noter af røde bær og en skøn frugtfylde med toner af skovbær, kirsebær og et strejf af mandel. Sangiovese-eksperten har gjort det igen: Med sin dybrøde farve, intense bouquet af hindbær og kirsebær og lidt læder-noter fra fadlagringen er denne rødvin delikat og elegant på en og samme tid.

  2 flasker hvidvin Umberto Cesari, Ca' Grande - Bianco, Emilia Romagna

  Ca' Grande Bianco er fremstillet på 40% Trebbiano-, 30% Chardonnay- og 40% Sauvignon Blanc-druer. Sauvignon Blanc er en sjælden drue i området Emilia-Romagna, men Umberto Cesari fornyer sig hele tiden – bl.a. ved at søge inspiration i Norditalien og derved opnå et yderst positivt resultat med Sauvignon Blanc. De tre druesorter er vinificeret hver for sig i rustfri ståltanke ved lave temperaturer for at få den rene frugt frem. På den måde opnås størst mulig friskhed i vinen.

  ½  flaske portvin Warre's, Warrior Finest Reserve, Douro (37,5 cl.)

  Warrior - Finest Vintage Character er det ældste portvins mærke der findes - afskibet siden 1750! Warrior ligger på fad "pipes" ca. 5 år før den frigives. Dyb rød farve med duft af moden bær og lidt krydderi. Varm kraftig smag, "fed" struktur med lang kompleks aroma og finish.

  1 flaske Asti, Acquesi - Spumante, Piemonte

  Smagen er typisk Moscato, masser af frugt, friske druer, fersken og lychee-frugt. Asti Spumante er perfekt til søde desserter og frugt, men den kan også sagtens drikkes uden tilbehør som aperitif. Men prøv den til kransekagen nytårsaften!

  Gaven er pakket i et flot designet gavekarton med sølvtryk og bærehank.

  Læs hele beskrivelsen

  Passion for mennesker og vin siden 1875

  Fri fragt ved
  køb over 500 kr.

  Dag-til-dag levering
  ved køb før kl. 13

  Kongelig
  Hofleverandør

  Passion for vin
  siden 1875

  Afhentning i Kbh,
  Aarhus & Odense

  Afhent gratis din
  ordre lokalt