Smagekasse Kongernes vin fra Piemonte - Pertinace smagekasse (3 flasker)

Piemonte ligger i Nordvestitalien, ved foden af alperne, som også har givet området navnet Pie (de) Monte. Denne smagekasse er pakket med 3 af de populære vine fra området fra vinhuset Pertinace.

Læs mere

Piemonte ligger i Nordvestitalien, ved foden af alperne, som også har givet området navnet Pie (de) Monte. Denne smagekasse er pakket med 3 af de populære vine fra området fra vinhuset Pertinace.

Læs mere
  Spar 28%
  Kongernes vin fra Piemonte - Pertinace smagekasse (3 flasker)

  Før 719 kr.

  519
  kr. /stk

  Beskrivelse

  Kongernes vin fra Piemonte - Pertinache smagekasse (3 flasker)

  Piemonte ligger i Nordvestitalien, ved foden af alperne, som også har givet området navnet Pie (de) Monte. Piemonte udgør sammen med Toscana det mest fornemme og eftertragtede vindistrikt i Italien med de verdensberømte vine Barolo, Babaresco og Barbera d’Alba som vin-profiler. Det er især de blå druer Nebbiolo, Barbera og Dolcetto, der er rygrad for vinene fra Piemonte, og kendetegnet er generelt meget gemmepotentielle og sofistikerede vine.Få smag for Piemonte med 3 af vores mest populære Toscana-vine fra vinhuset Pertinache.Vinene er pakket i en flot gavekarton.

  Smagekassen indeholder:

  1 flaske Pertinace, Barbera d'Alba, Piemonte

  Bærvendt, begejstringsvækkende, Barbera d’Alba! Italiens mest formidable hverdagsvine er uden tvivl rødvinene lavet på Barbera. Pertinaces Barbera d’Alba er et pragtfuldt eksempel på, hvordan hverdagen snildt kan opgraderes uden at tømme bankkontoen. Her får du Piemonte på flaske: dyb smag, blød fylde og forfriskende finish. 

  1 flaske Pertinace, Langhe Nebbiolo, Piemonte 

  Langhe Nebbiolo er Baroloens charmerende lillebror og en af Piemontes pragtfulde, klassiske rødvine. Fælles for flere af Piemontes store vine er at være baseret på områdets klare stjerne: Nebbiolo-druen. Nebbiolo er druen bag nogle af Italiens mest elegante vine, men også utrolig vanskelig at dyrke. I de rette hænder og i den rette jordbund kan druen skabe enestående vine, som dette herlige eksemplar fra Pertinace.

  1 flaske Pertinace, Barolo, Piemonte

  Kronjuvel, kongevin og en af de store klassikere fra Italien. Barolo er uden tvivl den mest elegante af de store italienske rødvine, og dén italienske rødvin, der lokker Bourgogne-entusiasterne til det støvleformede vinland. Den klassiske Barolo er kompleks, kraftig og elegant og vil i sin ungdom være tanninrig og efterhånden som vinen ældes blive blødere og mere moden i sin frugt. Pertinaces fine eksemplar er imødekommende allerede nu og demonstrerer flot den elegante stil, som Barolo’erne fra La Morra er kendt for – allerede ved frigivelsen.

  Bemærk at smagekassen er pakket i et flot og praktisk gavekarton med bærehåndtag. 

  Læs hele beskrivelsen

  Passion for mennesker og vin siden 1875

  Fri fragt ved
  køb over 500 kr.

  Dag-til-dag levering
  ved køb før kl. 13

  Kongelig
  Hofleverandør

  Passion for vin
  siden 1875

  Afhentning i Kbh,
  Aarhus & Odense

  Afhent gratis din
  ordre lokalt