Vine fra Braunstein
Vine fra Braunstein
Bestem selv et prisinterval
(0)
(0)
Danica Vodka
Danica Vodka er lavet på spiritus af hvede korn, og det reneste danske vand fra undergrunden. Basis for Danica Vodka er ren, men dog let maltholdig alkohol produceret på korn.
Læs mereWhiskylikør Vanille
Likøren har en udpræget sød duft af vanille, som også trænger igennem i smagsoplevelsen. En sand nydelse som avec til kaffen, eller til livsnyderen med en sød tand.
Læs mereWhiskylikør Chokolade
Udpræget sød duft af chokolade og vanille, efterfulgt af nuancer af karamel og en anelse kaffe. Braunsteins whisky likør chokolade, er en sand forkælelse af sanserne, med en tilpas sødme,
Læs mereDanica Rum
Fremstillingen af rommen begynder i naturen, for hvad malten er for whisky er sukkerrøret for rom.
Æblesnaps
Dansk Æblebrændevin, hvor håndværket, samt de bedste råvarer, tilsat omhu, skaber smagsoplevelser i topklasse.
Stjernesnaps
Braunstein Stjernesnaps er lavet som en kryddersnaps, hvilket trækker flere forskellige smage ud af krydderiet. Den er afrundet med en lille dosis appelsinskal. En blød og mild duft af sød lakrids med undertoner af træ og læder. Eftersmagen præges af tobak og en ganske let bitterhed. Nydes som aperitif i tide eller utide
Læs mereGylden akvavit
Brødrene Claus og Michael Braunstein brugte hvert år som børn, en pæn del af deres sommerferie, på at hjælpe deres farfar med at samle porse og sortebær langs den jyske vestkyst, så han kunne lave sine kryddersnapse. Farfaren var aktiv i det lokale snapselaug i Køge, og hjemme i køkkenet stod flaskerne linet i lange rækker og trak smagsstoffer ud af f.eks. porse, kvan og citronmelisse.
Læs mereEnebærsnaps
Det er ikke lige til at se, men enebær er faktisk slet ikke bær, men derimod runde kogler fra enebusken.
Slåensnaps
Braunstein Slåen Snaps kombinerer den klassiske snaps, med det bedste som frugten slåen kan levere.
Porsesnaps
Det er med porse som med vin. Mikroklima og jordbundsforhold hvor planten gror spiller en stor rolle for porsens aroma, og i Danmark finder man den kun få steder. Tillige vinder en porse ved lagring i indtil flere år. En mørk og kompleks snaps med en lang og blød smag, sødmefuldt afrundet og med den for porsen karakteristiske snert af bitterhed i eftersmagen.
Læs mere