Tag på vintur på smukke Fyn

Fyn er kendt for sine idylliske landsbyer, den smukke natur og den evige nærhed til kysten. Der er rig mulighed for at gå på opdagelse i alt det med afsæt i et af de skønne hoteller eller en af de historiske kroer, der ligger spredt ud på øen. Her er nogle af vores favoritter, hvis jeres tur til Fyn skal byde på masser af komfort, skøn vin og formidable spiseoplevelser.

Munkebo Kro

Ud til uhyre naturskønne Kertinge Nor i Kerteminde Fjord finder du en historisk kro med næsten 200 år på bagen.

Du kan naturligvis indlogere dig på kroen, slappe af og nyde godt af de fine faciliteter til et længere ophold. Og det er oplagt at gøre, hvis du sætter pris på både god mad og god vin, for husets køkken har rigtig fin forståelse for at skabe helhedsoplevelser, når du læner dig godt tilbage i restaurantstolen.

Og du behøver naturligvis ikke være overnattende gæst på kroen for at nyde fx en god frokost, eftermiddagskage eller en fremragende middag med masser af kvalitetsvin i glasset.

Med placeringen i Munkebo ligger kroen tæt på Odense og er nem at komme til fra både Sjælland og Jylland, så stedet er et rigtig godt bud på en forlænget weekend eller lignende, hvis I trænger til et ophold med masser af kvalitet på tallerkenen, i glasset og, ja, i det hele taget!

Der er løbende events af forskellige art på stedet, og her er også rigtig gode rammer, hvis I leder efter et stemningsfuldt sted at holde jeres næste fest.

 

 

Gl. Brydegaard

Mellem Assens og Faaborg på Sydvestfyn tæt på en af Fyns bedste strande ligger Gl. Brydegaard i skøn landlig idyl med bindingsværk og hele pivtøjet!

Stedet er for dig, der søger en autentisk oplevelse lige midt i den smukke sydfynske natur, og du kan både indlogere dig som hotelgæst på stedet og opleve skøn service fra morgen til aften og besøge stedets restaurant til en kvalitetsmiddag.

Gl. Brydegaards køkken tilbereder skønne måltider baseret på årstidens råvarer, som i mange tilfælde kommer fra lokale gårde og producenter, og køkkenet har desuden fået tildelt det økologiske spisemærke i sølv, fordi 60-90% af alle føde- og drikkevarer på stedet er økologiske.

Der er således taget bevidste valg i alle de processer, der leder til dine spise- og drikkeoplevelser på stedet. Og det betyder, at du kan nyde kvalitetsvine hele året, som er nøje udvalgt til at passe til spiseoplevelsen.

Der arrangeres løbende selskaber og konferencer på stedet, og du kan godt glæde dig til at komme forbi, hvis du er til skøn natur og kvalitetsoplevelser!

 

 

Marcussens Hotel

Helt ud til havnekajen i Assens på Vestfyn lige ud til Lillebælt er Marcussens Hotel at finde i et skønt maritimt miljø og i lokaler, som tidligere har rummet både salg af skibsproviant og et sømandshjem.

I dag rummer det stemningsfulde hotel hele 39 værelser, hvorfra I kan tage på opdagelse i den hyggelige handelsby og naturligvis læne jer godt tilbage i de komfortable omgivelser på hotellet, hvor der bliver serveret god mad og drikke fra morgen til aften.

Hotellets restaurant er åbent til både morgen, frokost og aften, og menukortet tager i høj grad afsæt i sæsonens råvarer, ligesom der er et udpræget fokus på at bruge lokale råvarer i madlavningen og aktivt indgå i lokalområdet.

Køkkenet serverer alt fra friskfangede fisk, som er oplagt at nyde lige ud til havnemiljøet i Assens, til kvalitetskød, smørrebrød og et stærkt udvalg af pastaretter. Blandt meget andet. Og der indkøbes specifikt vine til at passe godt til de kvalitetsfyldte retter, så uanset om du er til en kraftfuld rødvin, en frisk hvidvin eller boblende champagne, finder du et godt udvalg her.

Slå dig ned på terrassen med kig udover havnen eller indenfor og nyd en skøn spiseoplevelse hos Marcussens Hotel. Her er også mange skønne selskaber året rundt.

 

 

Brobyværk Kro

I den lille sydfynske landsby Brobyværk omgivet af skove og marker finder du en kro, som har været kongeligt privilegeret lige siden 1732 og faktisk blev opført helt tilbage i midten af 1600-tallet.

Oprindeligt blev den grundlagt som spisesal for en lokal våbenfabrik (!). Siden dengang er der naturligt løbet uendeligt meget vand under broen, og i dag står kroen fuldstændig nyrenoveret frem og kombinerer på fineste vis den rige historie med lækre moderne løsninger i både værelsesfløjen og i hovedhuset med blandt andet restauranten.

Rundt om kroens grund løber Odense Å, som du har udsyn til fra restauranten kaldet Havestuen.

I restauranten med de fritlagte bjælker foroven kan du nyde et rigtig godt udvalg af vine, og tjenerne guider dig meget gerne, så du får den allerbedste vinoplevelse med dig hjem. Køkkenet er naturligt inspireret af det klassiske danske krokøkken tilsat et moderne twist og med yderligere inspiration fra den franske brasserie-tradition.

Her får I afslappet stemning, servicering i øjenhøjde og masser af kvalitet på både gaffel og i glas.

Rigtig god tur til en skøn historisk perle!

 

 

Hotel Knudsens Gård

Hvis du er til landlig idyl OG byens puls, så er Hotel Knudsens Gård stedet for dig.

Gården daterer sig helt tilbage til 1100-tallet og er blandt andet blevet skænket af kongen til Dalum Kloster, og i 1765 købte den daværende fæstebonde på stedet gården og blev selvstændig landmand.

I dag ligger gården ikke længere på landet, men forholdsvis centralt i Odense og er omdannet til et meget moderne og smagfuldt indrettet hotel. Stedet er således et oplagt sted at slå dig ned i et af de 77 værelser, hvis du ønsker dig et ophold tæt på massevis af oplevelsesmuligheder.

Hotel Knudsens Gård rummer desuden fire gode mødelokaler og er grundet sin store størrelse et meget brugt sted til arrangementer af forskellig art.

Her er masser af god stemning. Ikke mindst i restauranten, som serverer virkelig lækre retter, som er afstemt med årstidens råvarer med passende vine hertil.

Personalet på Hotel Knudsens Gård hjælper dig meget gerne med at sammensætte de rigtige vine til din valgte menu, og vi kan absolut anbefale jer at tage forbi det idylliske sted til både en enkelt spiseoplevelse og længere ophold i de smukke omgivelser.

 

 

Arnfeldt Hotel & Restaurant

På skønne Ærø i en brostensbelagt gade med smukke gamle huse med facaderne malet i alskens farver finder I et lille hotel, som for alvor er indpakket i idyl.

Arnfeldt Hotel & Restaurant rummer seks værelser, som viderefører den idylliske stemning udefra på indeområderne, ligesom stedet hertil har et lille hus med to værelser, du kan overnatte i med dine rejsekumpaner.

Menuen i restauranten skifter dagligt afhængigt af de lokale, sæsonbetonede råvarer, og de forarbejdes af såvel stedets ejer som de mange gæstekokke, som løbende inviteres ind på Arnfeldt og skaber fremragende spiseoplevelser inspireret af hele verdens madtraditioner.

Der er således altid noget nyt madmæssigt at opleve her på stedet.

Og maden suppleres af et vinkort med fokus på naturvin og biodynamisk vin, som er udvalgt til de retter, der skabes i køkkenet, så I får en fuldblods spise- og drikkeoplevelse med jer hjem

Arnfeldt Hotel & Restaurant er absolut ingen metervarer. Her er der masser af skøn ø-atmosfære i de idylliske rammer, og I kan forvente jer en spiseoplevelse indpakket i masser af autenticitet og positiv stemning.

 

 

Passion for mennesker og vin siden 1875

Fri fragt ved
køb over 500 kr.

Dag-til-dag levering
ved køb før kl. 13

Kongelig
Hofleverandør

Passion for vin
siden 1875

Afhentning i Kbh,
Aarhus & Odense

Afhent gratis din
ordre lokalt