Vinoplevelser i Aalborg

Med sin historiske charme og moderne atmosfære er Aalborg rig på skønne spisesteder for mad- og vinentusiaster. Er du på udkig efter en dejlig oplevelse med mad og vin i “Nordens Paris”, som de lokale med et glimt i øjet kalder Aalborg, så har vi her samlet en liste over nogle af de bedste steder, som alle byder på lige netop det.

Restaurant Fusion

Beliggende helt ud til Aalborgs havnepromenade og med kig ud over Limfjorden og de forbipasserende skibe byder Restauranten Fusion på en elegant og moderne atmosfære, der indbyder til masser af gode timer i godt selskab.

Restaurantens madfilosofi er en blanding af det franske og asiatiske køkken, hvor brugen af friske og primært danske og asiatiske råvarer skaber grobund for nyskabende retter. 

Koblingen mellem de internationale smagsnuancer og de lokale råvarer skaber en helt unik og spændende menu. 

Vinkortet er sammensat af nøje udvalgte vine fra verdens mest anerkendte vinregioner. Udvalget rummer lige fra fyldige italienske rødvine til forfriskende Riesling-hvidvine og sprudlende bobler, og vinkortet er lidt af en skatkiste af smagsoplevelser, der løfter jeres middag til nye højder. 

Forkæl dine sanser og oplev en uforglemmelig aften, hvor mad og vin forenes i skøn harmoni på Restaurant Fusion. 

 

 

Den Bette Kro

Midt i Aalborgs pulserende gader finder du dette skønne, lille åndehul.

Her bliver der kræset om de gode danske madtraditioner, og du kan nyde lige fra højtbelagt smørrebrød til onsdagsflæsk ad libitum eller en af de andre gode klassiske danske retter.

Der er både mulighed for at tage plads i den gamle krostue med rustikke træbjælker og stemningsfuld atmosfære eller i den hyggelige tilstødende gårdhave. Stedet inviterer til en helstøbt spiseoplevelse. Både til en dejlig frokost og til aften.

Restauranten har altid en tår øl og en dram klar, men hvis du er på udkig efter en dejlig vinoplevelse, skal du ikke lade dig snyde for at gå på opdagelse i det spændende vinkort med nøje udvalgte vine. Kortet rummer både variation og kvalitet, som komplimenterer restaurantens lækre retter.

Kom og nyd Den Bette Kro's kombinationer af traditionel dansk mad og dejlig vin. Og oplev en gastronomisk rejse gennem Danmarks kulinariske arv.

 

 

Bistro V Aalborg

Ud mod det hyggelige og populære samlingspunkt Toldbod Plads i det centrale Aalborg finder du Bistro V.

Her forenes en rå og uformel stil med mad og drikke i topkvalitet. Og i vanlig bistro-stil byder menukortet på et bredt udvalg af velsmagende retter som rørt fransk tatar, boeuf bearnaise og moules frites.

Det inspirerende vinkort strækker sig rundt i hele verden med nøje udvalgte vine. Du kan få franske vine fra Bourgogne, italienske perler fra Toscana og andre skønne vine. Og stedets ansatte hjælper dig hellere end gerne med at finde den vin, der passer allerbedst til din valgte menu.

Så uanset om du er til en let og sprød Chardonnay til en let fiskeret eller en robust Cabernet Sauvignon til en saftig bøf, så finder du det, du har brug for i Bistro Vs gode udvalg.

Hvis du leder efter en dejlig kombination af skøn gastronomi og dejlig vin, så er Bistro V stedet for dig!

 

 

Passion for mennesker og vin siden 1875

Fri fragt ved
køb over 500 kr.

Dag-til-dag levering
ved køb før kl. 13

Kongelig
Hofleverandør

Passion for vin
siden 1875

Afhentning i Kbh,
Aarhus & Odense

Afhent gratis din
ordre lokalt