Vinrejse i Nordjylland: Her er nogle af de bedste steder at spise og drikke

Du behøver faktisk ikke tage på langfart og ud af landet for at tage på en spændende vinrejse. Ret blot kompasnålen mod det nordjyske, hvor der findes et væld af skønne steder at besøge, når du er på jagt efter dejlige vinoplevelser. Gå på opdagelse i nogle af de bedste muligheder lige her.

Restaurant Møllehuset

I den sydlige udkant af Frederikshavn i et større skovområde finder I Restaurant Møllehuset lige på kanten af en bugtende å.

Det mere end 400 år gamle møllehus er en af byens ældste bygninger, og med placeringen midt i den smukke natur får I jer her både en naturskøn og historisk oplevelse i topklasse.

For ikke at nævne husets store og gode fokus på vin.

Restaurantens vinkort er både omfattende på hele 14 sider og fyldt med kvalitet. Her kan I forsyne jer med et rigt udvalg af vine til gode priser, ligesom det også er muligt at vælge en højkvalitetsvin med både historie og mange år på bagen til de prioriterede vinaftener.

Udvalget skifter selvfølgelig, som tiden går. Men stedets tjenere sørger for løbende at indkøbe kvalitetsvine til enhver pengepung og enhver ret, så stedet er oplagt at besøge, hvis I elsker god vin.

Restaurant Møllehuset har åbent kl. 12.00-17.00 søndag og mandag og kl. 11.00-22.00 ugens øvrige dage, så der er rig mulighed for at svinge forbi.

I kan også holde jeres eget selskab på stedet og få god og kyndig vejledning til både mad og drikke!

 

 

Havnebakken Badehotel

Rolige bølgeskvulp. Sænkede skuldre. Solnedgange til lydbilledet af letklirrende vinglas.

Velkommen til Kattegats vandkant og Læsø og ikke mindst velkommen til Havnebakken Badehotel, som på alle måder emmer af at være et badehotel.

Her ånder alt fred, ro og velvære.

Der venter lutter gode oplevelser og mindeværdige stunder, når det arkitektoniske og stilfuldt indrettede Havnebakken Badehotel åbner sine døre.

I restauranten på hotellet venter der dig alt fra veltilberedt kalvesteak til friskfanget jomfruhummer. Og så kan du meget passende lade maden lægge sig til et godt glas vin i aftensolen med udsigt til bølgen blå og lystbådehavnen på den anden side af vejen.

Vinkortet rummer gode vine af alle typer udvalgt med omhu og med godt afbalanceret til stedets fine gastronomi.

Læsø er et dejligt sted, som er oplagt at nyde med base på Havnebakken Badehotel.

 

 

Bastardo

Bastardo i Hjørring er en sammenblanding af alt godt fra Sydeuropa!

Det skønne sted er inspireret af forskellige strømninger fra særligt de sydeuropæiske køkkener, og dogmet hos Bastardo er netop, at man ikke lader sig begrænse af bestemte tanker og idéer om, hvad et køkken skal være.

Det er oppe i luften her og fortolkes på fineste vis.

Derfor kan du i restauranten eller baren hos Bastardo dykke ned i det sydeuropæiske univers, der summer af hyggelig stemning og mindeværdige stunder med masser af kvalitet i glasset.

Fra tirsdag til lørdag kan du opleve sammensatte menuer i allerhøjeste kvalitet, indbydende retter til deling samt et vin- og drinkskort, der kan sætte stemningen for enhver god aften med dine nærmeste.

Bastardo har et godt og varieret vinkort med alle vintyper repræsenteret. Og med kyndigt personale, som peger jer godt i retningen af den type vin, I allerhelst vil forsyne jer med.

Hos Bastardo er intet overladt til tilfældighederne, og der er styr på sagerne i det inspirerende hus. Vel mødt!

 

 

Rønnes Hotel

Brusende bølger. Letdansende siv i klitterne. Det hvideste strandsand mellem tæerne.

Blot en kort gåtur adskiller den storslåede natur fra Rønnes Hotel, der smukt ligger placeret på Kystvejen i Slettestrand ud til Jammerbugten syd for Blokhus.

Her befinder du dig langt væk fra hverdagens stress og jag og kan i stedet give dig hen til de komfortable omgivelser på Rønnes Hotel, der med den største glæde tager imod dig.

I restauranten står menuen på høj kvalitet i alt fra krabbekødsburger til deres yderst populære stjerneskud. Åbningstiderne er onsdag til søndag, og så er det blot op til dig, hvornår hverdagen skal have et velfortjent hvil, og vinglasset skal slynges på ny.

På Rønnes Hotel har de nemlig et rigtig stærkt udvalg af vine til enhver lejlighed.

Én ting er sikkert. En tur til Slettestrand er altid rig på gode oplevelser, og det lille fiskerleje er knap så turistet et sted som flere andre byer ud til kysten i det nordjyske.

Så hvis du leder efter ro og fred og kvalitetssmagsoplevelser i glas og på tallerken, så anbefaler vi en tur til Rønnes Hotel.

 

 

Cafe Slugten

Feriebyen Lønstrup har med sin naturskønne placering ud til Vesterhavet været et populært rejsemål gennem mange år.

Her summer det af feriestemning, og man får let en følelse af at være langt væk fra hverdagen.

Midt i alt dette finder du Cafe Slugten, der hver dag sætter en ære i at skabe en hyggelig atmosfære for stedets gæster.

Gennem god mad og musikalske indslag har Cafe Slugten som både bar, musikcafe og restaurant et bredt udbud af gode oplevelser, når stemningen skal løfte sig op mod toppen.

Der er også masser af god stemning i Slugtens vinkort, som inviterer dig til både Chile, Australien, Frankrig, Italien og Spanien. Her kan du vælge lækre vine, der passende kan nydes fra cafeens solrige terrasse, når vejret arter sig til det.

 

 

Bistro V i Hjørring, Sæby og Aalborg

Bistro V-konceptet har fået rigtig godt fat i nordjyderne de senere år med indtil videre tre afdelinger i henholdsvis Hjørring, Sæby og Aalborg.

Og det er der virkelig ikke noget at sige til.

Bistro V’erne rummer hver især både en deli, en bar og en bistro. I bistroen kan I spise elegante og skønne retter af høj kvalitet og til absolut rimelige priser, mens I i delien kan købe et væld af hjemmelavede specialiteter og udvalgte kvalitetsprodukter som færdigretter, oste, saucer og meget andet.

I baren kan I læne jer tilbage og nyde masser af lækre cocktails. Og i alle områder af de skønne spisehuse kan I forsyne jer med højkvalitets vin til gode priser, som I både kan købe med jer hjem og nyde i de stemningsfulde lokaler eller på udearealerne, som er aldeles hyggeligt indrettede. 

Vi forstår godt, at nordjyderne er så glade for konceptet, som absolut skal opleves, hvis I kommer til Hjørring, Sæby eller Aalborg. Her er en venlig og uformel service og masser af kvalitet på tallerkener og i glas!

 

 

Hotel Kirkedal

Sol, vind og hav.

I nordjyske Lønstrup springer naturen på alle måder ud i fuld flor, hvor idylliske Hotel Kirkedal og det betagende Vesterhav venter.

Det smukke gårdhotel giver dig muligheden for at slippe væk fra hverdagens trummerum og nyde afslappende stunder, der er som balsam for sjælen.

Med et lækkert ophold følger naturligvis også lækre serveringer.

Hotel Kirkedals dygtige køkkenpersonale står klar med indbydende retter og ikke mindst smagfulde vine, der kan nydes i absolut fabelagtige omgivelser en kort slentretur fra de storslåede vues ud over Vesterhavet.

Smag på stemningen, smag på vinen, og smag på et eventyrligt stykke af Danmark hos Hotel Kirkedal.

 

 

Restaurant Lilleheden

Direkte ned til Hirtshals’ havnefront og Vesterhavets brusen finder du Restaurant Lilleheden.

Med kombinationen af fremragende mad fra lokalområdet, veludvalgte vine og en betagende havudsigt har Lilleheden skabt et gastronomisk maritimt univers, der til enhver tid er et besøg værd.

Restauranten i den charmerende havneby er en oplevelse for sig. Det skyldes især det imødekommende personale, der sætter en dyd i at sammensætte en helhedsoplevelse, der rækker ud over serveringen i glasset og på tallerkenen.

Menukortets priser er absolut rimelige den fine kvalitet in mente, og I kan forsyne jer med et bredt udvalg af kvalitetsvine. Både i sig selv, mens I nyder udsigten over torvet med det summende liv og med havneområdet i baggrunden, og til at komplementere de fine retter.

Et smil for både smagsløg og sind er garanteret, når Restaurant Lilleheden inviterer indenfor.

 

 

Cafe Frandsen

I det feriesummende Løkken finder du en caféoplevelse, der med garanti vil sætte et smil på dine læber.

Café Frandsen er navnet og har i over 30 år haft til huse i Løkken Badehotels smukke hotelbygning.

Den rige arv har gjort caféen til lidt af en institution i Løkken, og caféen er sted for en konstant summen af liv og glade dage, hvor det er svært ikke at blive smittet af stedets gode stemning. For ikke at glemme menu- og vinkortet, der er et helt kapitel for sig.

Vinkortet er godt og overskueligt og passer både til en hyggelig dag, hvor det ene glas efter det andet nydes på terrassen og til en aften, hvor vinene skal være velafstemtne med stedets udsøgte retter.

Midt på bymidtens solrige torv kan du sætte dig til rette og med største begejstring se frem til velsmagende retter og en altid smilende og imødekommende betjening.

Måske et glas koldt hvidvin i aftensolen kunne friste her i dejlige Løkken?

 

 

Cafe Mellma

Alle ugens dage agerer Mellma hele Løkkens samlingspunkt for gode stunder og oplevelser.

Som både restaurant, spillested, bar og diskotek kan Café Mellma byde på lidt af hvert, og du er heldigvis inviteret med!

Tager man et blik på menukortet, står oplevelserne ligeledes i kø.

Hver dag kan du eksempelvis springe ud i Mellmas smørrebrødsbuffet, sætte tænderne i en saftig burger eller nyde en velsmagende laksefilet.

Dertil har Mellma som café og bar naturligvis helt styr på, hvad der skal i glasset, og Løkken opleves på alle måder godt, hvis du læner dig tilbage i sædet hos Cafe Mellma og nyder kvalitetsvin lige midt på det feriesummende torv med bolceriet som nærmeste nabo og Vesterhavet et solidt stenkast væk.

Gode vine og kreative cocktails venter. Vel mødt til glade dage hos Cafe Mellma!

 

 

Restaurant Poseidon

Der er ikke langt til havgus og blødt strandsand mellem tæerne, når Restaurant Poseidon inviterer dig på hjemmelavede fransk inspirerede retter - alt sammen i stemningsfulde og enormt nydelige lokaler.

I baghaven til Blokhus Strand kan du alle ugens dage sætte dig til rette og lade øjnene trille ned gennem menukortet, der rummer alt fra store klassikere som smørrebrød og æggekage til en rørt oksetatar og smørstegt pighvar.

Skal selvforkælelsen helt i top, byder Restaurant Poseidon også på et nøje udvalgt vinkort, der passende kan udforskes i gårdhaven, når vejret tillader det.

Så er det blot op til dig, om den gode stemning og solens smilende stråler skal nydes i selskab med en tysk Riesling, en italiensk Ripasso eller en helt tredje.

Mulighederne er mange hos Restaurant Poseidon!

 

 

Feriecenter Slettestrand

Nær de brusende bølger og det hvide strandsand, det brede klitlandskab og Vesterhavets rusken i vinden.

Lige dér finder du Feriecenter Slettestrand, som er et mangfoldigt feriested fyldt med aktiviteter og oplevelser i hjertet af den nordvestjyske natur. 

Vilde mountainbikespor og afslappende weekendophold. Om du er til fart og puls eller fordybelse og ro, så er Slettestrand vært for det hele. Et rummeligt fristed, som med største selvfølgelighed også har en restaurant, der rummer kvalitet og smag i både menu- og vinkort.

Feriecenteret sætter en ære i at udvælge de bedste råvarer og produkter til restauranten.

Restauranten hedder Restaurant Slettestrand, og er åben for alle, både gæster udefra og de overnattende på feriecenteret.

 Det vil I også opleve, hvis I spørger ind til udvalget af vine på stedet, hvor I på kyndigvis vil blive rådgivet i retning af den vintype, der passer lige præcis til jeres aktuelle behov og ønsker.

Hos Feriecenter Slettestrand kommer alle sanser i spil midt i den smukke, vestjyske natur.

 

 

Bryghuset Vendia

Fra humle til gourmet. Bryghuset Vendia er ikke blot et kvalitetsbryggeri, men leverer et varieret udvalg af indbydende helhedsoplevelser i både glasset og på tallerkenen.

I bryghuset i Hjørring summer det af originalitet og innovation. Og det kan smages!

Det nordjyske bryghus kan med henholdsvis brasserie og gourmetrestaurant tilbyde velsmagende indslag, der vil fornøje enhver.

Med udsigt til bryggeriet kan du i bryghusets brasserie opleve prisvenlige retter, egne bryggede øl og et bredt udvalg af vine, som komplimenterer stedets varierede retter på fornem vis.

Søger du en totaloplevelse, vil du i gourmetrestauranten opleve kompromisløse serveringer, der kan tilfredsstille selv den mest kræsne restaurantgæst, ligesom du her får kyndig rådgivning i, hvad der passer godt i glasset til de forskellige serveringer.

Brasseriet holder åbent fra formiddag til aften alle ugens dage på nær søndag, og skal du besøge gourmetrestauranten, foregår det i aftentimerne fra torsdag til lørdag.

 

 

Suldrup Kro

En halv times kørsel syd for Aalborg ligger Suldrup Kro med stemning og nærvær i massevis.

I kroens restaurant kan du fra onsdag til lørdag nyde en saftig mørbrad, pandestegte fiskefileter eller en overdådig bøfsandwich, hvor der ikke spares på noget.

Med de veltilberedte klassikere følger Suldrup Kros vinkort, hvor særligt det franske og italienske landskab er flot repræsenteret. I finder hvidvine fra Alsace, rødvine fra Bordeaux og et godt udvalg i forskellige prisklasser i det hele taget, så alle kan få slukket tørsten med den ønskede type dråber.

Suldrup Kro sætter en ære i at betjene sine gæster med stor kvalitet for øje, og på stedet arrangeres der hertil løbende særarrangementer som vildtaftener og årstidsbestemte temaaftener med skøn mad og drikke og selskab.

Kroen kan også bookes til private formål og er oplagt, hvis I leder efter et sted med gode priser og dejlig mad.

 

 

Bramslev Bakker

Lige op til den fredede natur og blot et par hundrede meters travetur gennem den skovbeklædte bakkeskråning på nordsiden af Mariager Fjord finder du Bramslev Bakker Camping, som ikke bare er placeret helt enormt naturskønt.

Bramslev Bakker danner ramme om alt fra musikfestivallen Sommersol I Bakkerne, et overnatningskoncept med fokus på luksuriøs overnatning i lækre minihytter eller telte med frit udsyn til stjernehimlen og naturen omkring jer. Og så en fremragende restaurant.

Menuen i restauranten skifter fra måned til måned og har naturligt fokus på lokale råvarer og et køkken inspireret af de nordiske madlavningstraditioner. Det vil sige, at du her kan nyde særdeles veltilberedte retter, som er afstemt med de meget smukke omgivelser, du sidder og kigger ud over.

Restauranten er nemlig placeret på den højeste bakke på stedet 50 meter over havoverfladen, så I får et smukt vue ud over Mariager Fjord.

Du får kvalitet i alle serveringer. Og den kvalitetsfyldte madlavning suppleres smukt af nøje indkøbte vine, som passer til den skiftende menu, så du får en helhedsoplevelse med dig retur fra din dagstur til eller dit ophold af flere dages varighed hos Bramslev Bakker.

Bramslev Bakker er også kendt for sit overdådige kagebord, hvor du kan lægge vejen forbi og nyde kage ad libitum på udvalgte dage henover året.

 

 

Passion for mennesker og vin siden 1875

Fri fragt ved
køb over 500 kr.

Dag-til-dag levering
ved køb før kl. 13

Kongelig
Hofleverandør

Passion for vin
siden 1875

Afhentning i Kbh,
Aarhus & Odense

Afhent gratis din
ordre lokalt