Vinoplevelser ved Limfjorden

Områderne omkring Limfjorden er spækket med gode madhuse og spisesteder, som i den grad formår at skabe mindeværdige spise- og vinoplevelser. Limfjordsområdet er ofte et lidt overset udflugtsmål herhjemme, og netop derfor finder du her en masse steder, som virkelig lægger sig i selen for at skabe kvalitetsoplevelser for alle, der lægger vejen forbi.

Cafe Bryggen

Helt ned til Limfjordens stille bølgeskvulp er god mad og sociale stunder i højsædet.

Cafe Bryggen har med sin placering helt ud til havnen i Thisted en formidabel placering midt i den største by i Thy. Her kan mad og vin nydes til den smukkeste udsigt med solens stråler spejlende i vandet.

Serveringerne er ærlige, kompromisløse og kvalitetsbevidste og kan nydes hele dagen. Sådan som alt god mad bør være. Og så er det med en service, der er lige til fem stjerner.

Her er åbent alle uges dage, og det charmerende værtspar Mads og Sisse sætter en ære i sammen med jer at finde den mad og vin, der passer jer allerbedst.

Når maden er spist, og bestikket er lagt for sidste gang, kan vinen på ny skænkes i de krystalklare glas og nydes til den smukkeste solnedgang i horisonten. Både ude og inde alt efter de vejrlige forhold.

 

 

Cafe, Restaurant og Steakhouse Amalie

Med brede åbningstider fra kl. 10.00 til 23.00 alle ugens dage samt kombinationen af cafe, restaurant og steakhouse har Amalie i Thisted menukortet klar til alle anledninger og ethvert behov.

I de rummelige og indbydende lokaler kan du på fornem vis dykke ned i det omfattende menukort, hvor både store klassikere og lækre specialiteter står i kø. Og køen er lang!

Til frokostserveringen er det værd at fremhæve Amalies gourmet smørrebrød, og går vi til aftenkortet kommer titlen som steakhouse for alvor til sin ret.

Her venter et utal af saftige udskæringer og kød af absolut topkvalitet. Prøv eksempelvis en fabelagtig wagyu-bøf, der af mange antages for at være det ultimative stykke oksekød.

Med så store smagsoplevelser har Amalie naturligvis også den gode flaske vin til.

En komplet gastronomisk oplevelse indfries i fjordbyen Thisted, hvor de i den grad formår at sammensætte en god spise- og vinoplevelse til jer.

 

 

Bistro 123

Når du træder ind på Bistro 123 på Vorupør Badehotel, åbner der sig en charmerende atmosfære med en fortryllende stemning. Hvis du er til kulinariske lækkerier og et imponerende vinkort, så er dette stedet, hvor de gastronomiske drømme bliver til virkelighed.

Fra den forfinede 15 grams caviar til de udsøgte forretter og det daglige fiskeudvalg fra auktionen er maden i topklasse og nøje sammensat for at bringe de bedste smagsoplevelser frem.

Og som prikken over i'et ledsages hvert måltid af et udvalg af håndplukkede vine fra det franske sortiment, der forvandler din smagsoplevelse til ren magi. For eksempel kan du glæde dig over en forfriskende Petit Chablis til 378,00 kroner eller forkæle dig selv med en lækker Saint-Veran til 540,00 kroner fra det anerkendte vinhus Louis Jadot.

Uanset om du er en erfaren vinentusiast eller en nybegynder på vinens vidunderlige rejse, vil det venlige personale på både badehotellet og i bistroen guide dig med varme og ekspertise.

Med sin afslappede atmosfære og udsøgte kulinariske tilbud er Bistro 123 det perfekte sted at tilbringe en uforglemmelig aften i Vorupør. Her finder du ikke kun god mad og vin, men også en atmosfære fyldt med varme, charme og ægte glæde.

 

 

Kanalfogedens Køkken

I muslingebyen Løgstør i vandkanten til Limfjordens overdådige spisekammer ligger Limfjordsmuseets Maritime Oplevelsescenter og deres gastronomiske fiskerestaurant Kanalfogedens Køkken, der har åbent hver uge fra onsdag til søndag.

Med nøgleord som kvalitet og kreativitet udfolder menukortet sig i lokalområdets friske råvarer.

Friskfanget fisk, skaldyr og ikke mindst de fantastiske Limfjordsmuslinger pryder det maritime menukort, der alt sammen kan nydes til en fjordudsigt i topklasse.

Så mangler du blot nogle læskende dråber til ganen.

Kanalfogedens Køkken har vinen klar, så du kan fuldende din gastronomiske oplevelse langs den natursmukke Limfjord.

Her er et naturligt fokus på vine, som passer til fiskeretter, så er du til maritim stemning i både glas og på tallerkenen, så er Kanalfogedens Køkken et fremragende sted at besøge.

 

 

Restaurant Bryggen

Placeret lige i vandkanten ved Thisteds lystbådehavnen finder du Cafe Bryggen. Her er udsigt med vand, liv og stemning

Her serveres god mad med respekt for råvarer, bæredygtighed og sæson. Der laves mad med rene og naturlige ingredienser og der kredses om kvalitet.

Der serveres delevenlige retter til hele bordet, så måde mad og det sociale er i fokus.

Det er ikke kun maden, der stjæler rampelyset her. Restaurant Bryggen har også et imponerende udvalg af vine. Fra klassiske favoritter til eksklusive sjældenheder, har de nøje udvalgte vine noget at tilfredsstille enhver smag og lejlighed.

Her er plads til alle, om du er til et køligt glas hvidvin, en romantisk middag, festligt selskab med veninderne eller på udkig efter stedet til din næste fest. Så nyd en uforglemmelig aften med både udsøgt mad og udsøgte dråber på Restaurant Bryggen.

Der venter storslåede oplevelser for krop, sind og gane hos Aalbæk Badehotel.

 

 

Restaurant Limfjorden

Nær havnen i Nykøbing Mors ligger Restaurant Limfjorden, der som navnet afslører blot er et stenkast fra fjordvandets overdådige spisekammer.

Men specialiteterne stopper ikke ved havets overflade. Restauranten har ligeledes en stor forkærlighed for et lækkert stykke kvalitetskød i form af møre bøffer af Angus og Hereford kvæg. Faktisk er passionen så stor, at de også går under navnet ‘Byens Bøfhus’.

Om du er til friskfanget fisk og skaldyr eller en mør og saftig bøf, så er Restaurant Limfjordens råvarer altid bæredygtigt handlet ind hos dygtige fagfolk i lokalområdet.

Og det kan smages!

Det samme kan og bør vinkortet, der med sine over 40 forskellige flasker, har den helt rette drue til enhver anledning.

Langs Limfjorden findes der mange gode oplevelser. Nu kender du endnu en af de allerbedste, som kan opleves hver onsdag til søndag - og denne oplevelse smager himmelsk!

Restaurant Limfjorden har både selskabsservering og a la carte med masser af plads både inde i de hyggelige lokaler, ude på terrassen eller i den hyggelige gårdhave.

 

 

Passion for mennesker og vin siden 1875

Fri fragt ved
køb over 500 kr.

Dag-til-dag levering
ved køb før kl. 13

Kongelig
Hofleverandør

Passion for vin
siden 1875

Afhentning i Kbh,
Aarhus & Odense

Afhent gratis din
ordre lokalt