Champagne Philippe Prié

Champagne Philippe Prié

Philippe Prié, et lillebitte familiedrevet Champagnehus med enorm personlighed, i hjertet af Côte des Bar i den sydlige del af Champagneområdet hvor familien Prié har dyrket Champagne-druer siden 1737.

Driften og ansvaret ligger i dag i hænderne på Fabienne Prié og hendes datter. Fabienne mistede sin mand for nogle år tilbage og stod på det tidspunkt uden finansielle midler til at drive familiens Champagnehus videre.

Det er bestemt hendes ære, at huset alligevel i dag fremstår med helt nye vinkældre, at flaskerne har fået helt nyt look og især selvfølgelig: at kvaliteten af hendes Champagner er helt og aldeles i top. Ingen tvivl om, at Philippe Priés Champagner er for den kræsne, der helst går uden om mainstream, som kan smage og sætte pris på godt håndværk og eksklusiv kvalitet.

Philippe Prié

For os er det vigtigt at have et lillebitte familiedrevet Champagnehus med enorm personlighed i vores sortiment. Og det har vi for længst fundet hos Philippe Prié. Vi faldt for det lille hus i hjertet af Côte des Bar i den sydlige del af Champagneområdet, hvor familien Prié har dyrket Champagne-druer siden 1737. Driften og ansvaret ligger i dag i hænderne på Fabienne Prié og hendes datter.

Vi er meget stolte over at være eneforhandler på forløbeligt to meget raffinerede og elegante Champagner; Brut Tradition og Cuvée Archange.

Bæredygtige tiltag hos Champagne Philippe Prié

Champagne Philippe Prié dyrker sine marker efter retningslinjerne udstykket af HVE (Haute Valeur Environnementale), og forventer at en egentlig certificering vil finde sted fra og med 2023.

I deres bæredygtighedsprogram arbejder de med:

 Miljøområder:

  • Minimere brug af pesticider
  • Øge biodiversitet

Information

108, Grande Rue 10250 Neuville S/Seine, Frankrig

Passion for mennesker og vin siden 1875

Fri fragt ved
køb over 500 kr.

Dag-til-dag levering
ved køb før kl. 13

Kongelig
Hofleverandør

Passion for vin
siden 1875

Afhentning i Kbh,
Aarhus & Odense

Afhent gratis din
ordre lokalt