Vin til chokolade
Chokolade smager himmelsk med den helt korrekte vin. Vi anbefaler at man overvejer sødmegraden i chokoladen og vælger derfra hvilken vin der passer bedst. Huskereglen er at vinen helst skal være sødere end chokoladen for den bedste oplevelse. Er det mørk chokolade så anbefaler vi eksempelvis en portvin eller en Recioto. Serveres der hvid chokolade, er det oplagt at servere demi-sec Champagne eller Auslese.
Vin til chokolade
Chokolade smager himmelsk med den helt korrekte vin. Vi anbefaler at man overvejer sødmegraden i chokoladen og vælger derfra hvilken vin der passer bedst. Huskereglen er at vinen helst skal være sødere end chokoladen for den bedste oplevelse. Er det mørk chokolade så anbefaler vi eksempelvis en portvin eller en Recioto. Serveres der hvid chokolade, er det oplagt at servere demi-sec Champagne eller Auslese.
Bestem selv et prisinterval
(0)
(0)
Recioto della Valpolicella - Fiorato - Halvflaske 2020
Smuk dybrød vin med aromatisk bouquet, der minder om vilde kirsebær. Smagen er sød, fyldig og i eftersmagen findes kirsebær og mandel.
Læs mereRecioto Classico 2019
Koncentreret dessertvin, med krydrede noter, mørke kirsebær, svesker og blommer, men holdt fint tøjlet og afbalanceret af fløjlsbløde tanniner.
Læs mere

