Firmajulefrokost

Firmajulefrokost

 

Skal I holde firmajulefrokost? Lad os hjælpe jer med vinen, de kolde juleøl og ikke mindst snapsen.

Firmajulegaver

Har du fundet årets julegave til dine medarbejdere? Vi har i år sammensat et lækkert udvalg af julegaver fyldt med kvalitetsvine, spændende spiritus, lækre delikatesser og flotte designgaver.

Gå på opdagelse i vores julegaver og lad dig friste af dejlige vine, chokolader og meget mere.

Se årets gavepakker

Alt til julefrokosten

Julefrokostens klassiske symfoni af fedt, sprødt, sødt, syrligt og salt skal selvfølgelig ledsages af lækre drikkevarer. Det kræver sit at finde gode julevine, der ikke får tæv af rødkålen eller drukner i saucen. Men det er heldigvis ikke en umulig disciplin! Vi hjælper dig med at finde de helt rette julevine og friske øl (med eller uden alkohol), der matcher julefrokostbordet, dit budget og uden tvivl vil falde i de flestes smag. Vi tilbyder selvfølgelig også udsøgte snaps til at rense efter den gode mad.

Sikker levering til julefrokosten

Vi ved, at du har brugt lang tid på at planlægge årets julefrokost med dine kollegaer. Derfor sørger vi personligt for, at du modtager dine bestilling til aftalt tid, så du ikke skal bekymre dig om det op til dit julefrokosten.

Skal vi kontakte dig?

Vil du høre mere om, hvad vi kan tilbyde af vin, øl og snaps til jeres firmajulefrokost? Udfyld formularen nedenfor, så vil en af vores konsulenter kontakte dig hurtigst muligt.

Passion for mennesker og vin siden 1875

Fri fragt ved
køb over 500 kr.

Dag-til-dag levering
ved køb før kl. 13

Kongelig
Hofleverandør

Passion for vin
siden 1875

Afhentning i Kbh,
Aarhus & Odense

Afhent gratis din
ordre lokalt