Gammel Mønt facade

Erhverv

Hos Kjær og Sommerfeldt stiller vi høje krav til kvalitet og service, og vi sætter en ære i at levere den bedste kvalitet til erhvervslivet. Vi har løsninger til både store og små virksomheder og tilbyder blandt andet et bredt udvalg af firmagaver til dine medarbejdere. Vi er også din sikre leverandør af vin og spiritus til jeres næste firmafest, reception eller andet firmaarrangement. Hos os er ordentlighed og ansvarlighed en grundlæggende del af vores DNA, og det gælder også, når det kommer til bæredygtighed. Læs mere nedenfor, hvordan du får kontakt til en af vores dygtige konsulenter og hvilke muligheder du får, som kunde hos os.

Kontakt os

Vil du høre mere om dine muligheder hos Kjær & Sommerfeldt som erhvervskunde?

Kontakt vores salgschef René Rehling på: 

Eller opret dig som erhvervskunde på vores engros webshop, via linket herunder. Her kan du hurtigt oprette en profil og få adgang til vores store sortiment. Du kan også anmode om kontakt fra en af vores dygtige konsulenter.

Opret dig som engroskunde idag

En passioneret leverandør 

Kjær & Sommerfeldt er en dynamisk og kundeorienteret virksomhed, der med mere end 140 års erfaring kombineret med høje krav til kvalitet og service har skabt stor tillid hos både leverandører og kunder. Vi er i dag leverandører til mere end 1.200 virksomheder og med vores vision ”Passion for vin, mennesker og resultater siden 1875” stræber vi altid efter at yde branchens bedste kundeservice og en sikker levering alt sammen med formål om at blive din foretrukne leverandør og samarbejdspartner. 

Bliv erhvervskunde

Som kunde hos os får du en partner med en professionel og passioneret indgang til samarbejdet uanset om partnerskabet baseres på økonomi eller service, sparring eller bekvemmelighed. Vi stræber altid efter at skabe værdi for vores kunder, så lad os hjælpe dig med at skabe værdi for dine medarbejdere, kunder og samarbejdspartnere – og ikke mindst for din virksomhed!

Få en personlig vinkonsulent

Uanset hvor i landet du holder til, tilbyder vi dig din egen personlige og professionelle vinkonsulent, som står klar til at rådgive og vejlede dig om vin til enhver lejlighed. Vores vinkonsulenter afholder også gerne smagninger hos dig eller på én af vores lokationerne.  

Firmafest

Vi leverer også til firmafesten 

Skal du holde firmafest, fredagsbar, reception eller et andet firmaarrangement sørger vi gerne for vinen dertil.

Vi vil i samarbejde med dig finde de helt rette vine, der passer perfekt til dit arrangement og sikrer, at vinen leveres til dit ønskede tidspunkt.

Læs mere om firmaarrangement

Vores sortiment

Vi stræber altid efter at have et sortiment som afspejler vores kunders behov og tidens trends. Som kunde hos os får du et bredt udvalg af vine, der både kan tilfredsstille den kræsne specialist og den almene forbruger, som begge stiller krav om at få en vin, som indfrier forventninger til kvalitet og pris.

Sidste år i april indgik vi aftale med totalleverandøren Drinx i en forenelig vision om et fælles og mere bæredygtigt distributionssystem af vin, øl, vand og most til vores kunder. Én bestilling, én levering og én faktura, var den bærende tanke bag. Det har givet jer flere valgmuligheder, større fleksibilitet – og så går den nye aftale i tråd med vores bæredygtige strategi.

Derudover samarbejder vi med nøje udvalgte leverandører af chokolade, delikatesser, varige gaver m.m., så vi kan imødekomme dine ønsker til gavesammensætninger.

Sikker levering

Din forretning er vigtig – også for os. Derfor sætter vi en stor ære i at have branchens højeste leveringssikkerhed. Vi sørger personligt for, at du modtager dine bestilling til aftalt tid, så du ikke skal bekymre dig om det, men i stedet bruge tiden på din virksomhed.

Firmagaver

Vi har julekataloget for 2023 på plads med mange flotte muligheder for julegaver til dine medarbejdere, samarbejdspartnere eller kunder. Læs mere her om firmajulegaver.

Giv en gave, som vækker glæde hos dine medarbejdere, kunder eller samarbejdspartnere. Hos Kjær & Sommerfeldt tilbyder vi et bredt udvalg af firmagaver i form af vingaver, gavekurve og skræddersyede gaver med kvalitetsvine, spændende spiritus, lækre delikatesser og en flot designgave i høj kvalitet.

Om det er i forbindelse med højtider såsom jul og påske eller til gavebordet i forbindelse med reception eller jubilæum, hjælper vi dig gerne med at finde den helt rette firmagave.

Vi er skarpe på profilerende emballage og etiketter, så sammensætningen af gaverne matcher dit ønske til signal.  

Bæredygtighed

Hos Kjær & Sommerfeldt arbejder vi aktivt på at gøre vinbranchen mere bæredygtig for at sikre en bedre og mere bæredygtig verden for både mennesker og miljø. Ordentlighed og ansvarlighed har været en grundlæggende del af Kjær & Sommerfeldts DNA siden 1875, og det gælder også, når det kommer til bæredygtighed.

Bliv kontaktet af en konsulent

Vil du høre mere om dine muligheder som erhvervskunde hos Kjær & Sommerfeldt?
Udfyld kontaktformularen nedenfor, så vil en af vores konsulenter kontakte dig hurtigst muligt.

Læs mere her

Passion for mennesker og vin siden 1875

Fri fragt ved
køb over 500 kr.

Dag-til-dag levering
ved køb før kl. 13

Kongelig
Hofleverandør

Passion for vin
siden 1875

Afhentning i Kbh,
Aarhus & Odense

Afhent gratis din
ordre lokalt