Drikkevareløsning

Femstjernet hotel går i mere bæredygtig retning i samarbejde med Kjær & Sommerfeldt.

Skt. Petri Hotel vælger en mere bæredygtig leverandørløsning, hvor økologisk øl fra mikrobryggeriet Herslev flyder fra hanerne og flaskevandet er erstattet af et nyt vandtappeanlæg. TAP Collection hedder det nye drikkevareunivers fra Kjær & Sommerfeldt, som skal lette hverdagen og reducere emballage samt kørsler for det femstjernede hotel.

Horeca

Leverandør til Horeca

Hos Kjær & Sommerfeldt er vi vinleverandører til nogle af Danmarks mest velbesøgte restauranter og hoteller, og alt lige fra den lille lokale familierestaurant til den gastronomiske top. Som kunde hos os kan du forvente et nøje udvalgt sortiment af høj kvalitet, der afspejler vores kunders behov og tidens trends samt en god service med sikker levering og en personlig og kompetent vinkonsulent, der altid står klar til at rådgive og vejlede dig.

Vil du være kunde?

Læs mere her

Skt. Petri Hotel, der ligger i hjertet af København, åbnede i sidste uge for helt nye haner med øl og vand. Nu skænker de forskellige økologiske premium-øl fra Herslev Bryghus og vand fra det nye tappeanlæg fra TAP Collection. Det er ønsket om en mere bæredygtig løsning for miljø og medarbejdere, der har fået hotellet til at vælge en ny partner, og beslutningen var ikke svær at træffe. Nu får det femstjernede hotel deres drikkevarer samlet fra Kjær & Sommerfeldt.

”Det var vigtigt for os at få et mere bæredygtigt samarbejde med lokale aktører, der kunne sikre høj kvalitet og en god service. Nu kan vi tilbyde økologiske premium-øl, som produceres blot 30 kilometer fra hotellet. Det betyder meget for vores gæster. Det nye vandsystem har desuden gjort dagligdagen nemmere for vores personale og har helt fjernet de store mængder af flaskevand, der ellers blev leveret dagligt med lastbil til hotellet. Nu får vi vores drikkevarer levereret samlet fra Kjær & Sommerfeldt. Det er ikke bare en nemmere og billigere løsning for os – vi minimerer også udledningen af CO2 og reducerer emballage,” siger Joel Cox, Director of Food and Beverages hos Skt. Petri.

"Jeg er rigtig glad for Skt. Petris valg om en mere bæredygtig vej og valg af os som partner. Interessen for vores nye bæredygtige strategi er stor og det går den helt rigtige vej, når dialogen med kunder også begynder at handle om, hvordan vi kan gøre ting på en anden og mere hensigtsmæssig måde i forhold til mennesker, miljø og klima. Og jeg glæder mig til et bredere samarbejde med Skt. Petri,” siger Mads Stensgaard, CEO hos Kjær & Sommerfeldt.

Overgangen fra de gamle til de nye haner gik hurtigt. Der var to timer uden øl, og så kunne Skt. Petris gæster ellers få kold øl i glasset.

TAP Collection

TAP Collection er et nyt drikkevare- og serviceunivers, som er skabt i samarbejde mellem Kjær & Sommerfeldt og Drinx. Med det nye univers kan kunderne se frem til mere bæredygtige leverancer af vin, cocktails, vand og øl, anlæg og service. Én leverandører til det hele betyder reduceret kørsel. Og når produkter leveres på fustage, reduceres mængden af pap- og plast-emballage, tomme flasker og behovet for lagerplads. Dertil kommer det sociale aspekt af bæredygtigheden med færre tunge løft og en nemmere hverdag for personalet.

Service inkluderet

TAP Collection inkluderer en fast serviceaftale med DrinxSystem, som er Kjær & Sommerfeldts og Drinx’ eget installationsfirma. DrinxSystem monterer TAP Collection-anlæggene og servicerer dem hver 6. uge. DrinxSystem er tilgængelig døgnet rundt pr. telefon, så TAP Collection-kunder kun skal ringe til ét nummer, hvis der er udfordringer.

Vil du høre mere?

Udfyld kontaktformularen nedenfor, hvis du ønsker at høre mere om vores drikkevareløsning. Vi vil kontakte dig hurtigst muligt. 

Passion for mennesker og vin siden 1875

Fri fragt ved
køb over 500 kr.

Dag-til-dag levering
ved køb før kl. 13

Kongelig
Hofleverandør

Passion for vin
siden 1875

Afhentning i Kbh,
Aarhus & Odense

Afhent gratis din
ordre lokalt