Tættere på det økologiske sølvmærke

Horisont Hotel og Konference vælger ny drikkevareløsning fra Kjær & Sommerfeldt.

Der er stort fokus på bæredygtighed hos det miljøcertificerede aarhusianske hotel- og konferencested Horisont, hvis indsatsområder inkluderer madspild, miljøbeskyttelse og socialt ansvar. Nu føjer de en mere bæredygtig drikkevareløsning til indsatsen, som vil rykke dem et skridt tættere på sølvmærket indenfor økologi.

Januar 2023

Det er bl.a. muligheden for større valgfrihed og mindre håndtering, der har fået Horisont til at få alle drikkevarer samlet fra Kjær & Sommerfeldt:

”Arbejdet med bæredygtighed er enormt vigtigt for os og noget, vi har fokus på i alle vores aktiviteter. Vi går benhårdt efter at få sølvmærket indenfor økologi, og ved at samle vores leverance af økologisk vin, øl, saft og sodavand hos Kjær & Sommerfeldt, er vi nu kommet meget tættere på. Vi oplever en stor efterspørgsel på økologiske produkter hos vores kunder og gæster, og det har vi nu fået bedre mulighed for at imødekomme. At vi nu også mindsker antallet af bestillinger og leverancer – bl.a. ved at erstatte flaskevand med et tappeanlæg fra TAP Collection – betyder ikke kun en lettere dagligdag for os. Det er direkte i tråd med vores bæredygtige strategi.” – René Due Jessen, Food & Beverages Chef hos Horisont.

Drikkevareløsningen hos Horisont Hotel og Konference:

  • 100% økologisk vinkort
  • TAP Collection med vand på tap
  • Et stort udvalg af økologiske drikkevarer, herunder saft, sodavand og øl, til glæde for kunder og gæster
Horeca

Leverandør til Horeca

Hos Kjær & Sommerfeldt er vi vinleverandører til nogle af Danmarks mest velbesøgte restauranter og hoteller, og alt lige fra den lille lokale familierestaurant til den gastronomiske top. Som kunde hos os kan du forvente et nøje udvalgt sortiment af høj kvalitet, der afspejler vores kunders behov og tidens trends samt en god service med sikker levering og en personlig og kompetent vinkonsulent, der altid står klar til at rådgive og vejlede dig.

Vil du være kunde?

Læs mere her

TAP Collection

TAP Collection er et nyt drikkevare- og serviceunivers, som er skabt i samarbejde mellem Kjær & Sommerfeldt og Drinx. Med det nye univers kan kunderne se frem til mere bæredygtige leverancer af vin, cocktails, vand og øl, anlæg og service. Én leverandører til det hele betyder reduceret kørsel. Og når produkter leveres på fustage, reduceres mængden af pap- og plast-emballage, tomme flasker og behovet for lagerplads. Dertil kommer det sociale aspekt af bæredygtigheden med færre tunge løft og en nemmere hverdag for personalet.

Service inkluderet

TAP Collection inkluderer en fast serviceaftale med DrinxSystem, som er Kjær & Sommerfeldts og Drinx’ eget installationsfirma. DrinxSystem monterer TAP Collection-anlæggene og servicerer dem hver 6. uge. DrinxSystem er tilgængelig døgnet rundt pr. telefon, så TAP Collection-kunder kun skal ringe til ét nummer, hvis der er udfordringer.

Vil du høre mere?

Udfyld kontaktformularen nedenfor, hvis du ønsker at høre mere om vores drikkevareløsning. Vi vil kontakte dig hurtigst muligt. 

Passion for mennesker og vin siden 1875

Fri fragt ved
køb over 500 kr.

Dag-til-dag levering
ved køb før kl. 13

Kongelig
Hofleverandør

Passion for vin
siden 1875

Afhentning i Kbh,
Aarhus & Odense

Afhent gratis din
ordre lokalt