Et mindre aftryk – og et bedre udvalg

Rungstedgaard vælger ny drikkevareløsning fra Kjær & Sommerfeldt

Hos det greenstar-certificerede hotel & konferencecenter Rungstedgaard er arbejdet med bæredygtighed og CSR ikke bare et krav til egne arbejdsgange – det gennemsyrer alle hotellets samarbejder. Nu udvider de samarbejdet med Kjær & Sommerfeldt for at minimere CO2-aftrykket og få et stærkere lokalt funderet sortiment.

Horeca

Leverandør til Horeca

Hos Kjær & Sommerfeldt er vi vinleverandører til nogle af Danmarks mest velbesøgte restauranter og hoteller, og alt lige fra den lille lokale familierestaurant til den gastronomiske top. Som kunde hos os kan du forvente et nøje udvalgt sortiment af høj kvalitet, der afspejler vores kunders behov og tidens trends samt en god service med sikker levering og en personlig og kompetent vinkonsulent, der altid står klar til at rådgive og vejlede dig.

Vil du være kunde?

Læs mere her

”Totalleverandørløsningen fra Kjær & Sommerfeldt giver os en masse fordele – og så er den i tråd med vores bæredygtige tiltag om at reducere vores CO2-aftryk i 2023 og frem mod 2030, hvor vi går efter at være CO2 -neutrale. Det er en løsning, der både minimerer vores aftryk og letter hele processen med administration, varehåndtering og lagerstyring. Vi ønsker samtidig at præsentere vores gæster for et lækkert lokalt produceret sortiment, og det har vi nu mulighed for i samarbejde med Kjær & Sommerfeldt.” – Jannick Dupont, Restaurant- & Banquetchef hos Rungstedgaard.

Rungstedgaard har et stærkt samarbejde med lokalsamfundet hvor de bl.a. har en mentorordning med to folkeskoleklasser, som skal følge dem gennem hele deres skoletid.

Udover den internationale greenstar certificering i guld, som kun to danske hoteller har, har Rungstedgaard fået tildelt det økologiske spisemærke i bronze, hvilket betyder, at 30 - 60% af deres råvarer er økologiske. Læs mere om deres bæredygtige strategi her.

Drikkevareløsningen hos Rungstedgaard:

  • Øl fra Mikkeller, Bryggeriet Skands og Herslev Bryghus på tappeanlæg
  • Et udvalg af flaskeøl
  • Et udvalg af læskedrikke (primært økologisk)
  • TAP Collection med vand på tap

TAP Collection

TAP Collection er et nyt drikkevare- og serviceunivers, som er skabt i samarbejde mellem Kjær & Sommerfeldt og Drinx. Med det nye univers kan kunderne se frem til mere bæredygtige leverancer af vin, cocktails, vand og øl, anlæg og service. Én leverandører til det hele betyder reduceret kørsel. Og når produkter leveres på fustage, reduceres mængden af pap- og plast-emballage, tomme flasker og behovet for lagerplads. Dertil kommer det sociale aspekt af bæredygtigheden med færre tunge løft og en nemmere hverdag for personalet.

Service inkluderet

TAP Collection inkluderer en fast serviceaftale med DrinxSystem, som er Kjær & Sommerfeldts og Drinx’ eget installationsfirma. DrinxSystem monterer TAP Collection-anlæggene og servicerer dem hver 6. uge. DrinxSystem er tilgængelig døgnet rundt pr. telefon, så TAP Collection-kunder kun skal ringe til ét nummer, hvis der er udfordringer.

Vil du høre mere?

Udfyld kontaktformularen nedenfor, hvis du ønsker at høre mere om vores drikkevareløsning. Vi vil kontakte dig hurtigst muligt. 

Andre med totalleverandørløsning

Passion for mennesker og vin siden 1875

Fri fragt ved
køb over 500 kr.

Dag-til-dag levering
ved køb før kl. 13

Kongelig
Hofleverandør

Passion for vin
siden 1875

Afhentning i Kbh,
Aarhus & Odense

Afhent gratis din
ordre lokalt