Mennesker

Vores vigtigste ressource

Vi tror på, at dygtige mennesker i udvikling er centrum og forudsætning for vores eksistens. Derfor arbejder vi for at udvikle og inspirere mennesker, så vi alle får mulighed for at udleve vores ambitioner for livet.

Medarbejdere

Vi tror på, at tilfredse medarbejdere, avler tilfredse kunder og i sidste ende skaber en god og ordentlig forretning i udvikling. Vi vægter vores medarbejderes trivsel højt og har derfor trivselsmåling 3 gange om året. Udover mulighed for uddannelse – i bl.a. bæredygtighed – har alle vores ansatte adgang til sundhedsforsikring, tandlægeforsikring samt en pensionsordning med mulighed for bæredygtige investeringer. Vi er stolte over, at vi i 2022 har haft en historisk høj trivselsmåling. Vi har bl.a. på baggrund af vores høje medarbejder trivsel og kundetilfreds været nomineret til Danmarks mest anbefalede virksomhed.

Udvikling af medarbejdere

Vi tror på mennesker i bevægelse. Derfor kommer alle ansatte, nye som gamle, hos Kjær & Sommerfeldt på kursus i De 7 Gode Vaner™. Det er et kursus i personlig udvikling – i arbejdslivet såvel som privatlivet – som ikke bare præger kulturen hos Kjær & Sommerfeldt, men som også bruges aktivt i samarbejdsrelationerne på tværs af virksomheden. I 2021 blev Speed of Trust introduceret til alle medarbejdere, for at styrke samarbejdet i de forskellige afdelinger. I Kjær & Sommerfeldt tror vi på at tillid, som er en af vores fire værdier, i enhver relation er den vigtigste forudsætning for et sjovt og udviklende samarbejde. I 2022 bliver alle introduceret til Feedbackkultur.

Samarbejdspartnere

Vi tror på varige og stærke relationer. Vi har gennem de seneste 150 år opbygget et stærkt samarbejde med alle de producenter, vi repræsenterer i Danmark. Vi har i begyndelsen af året indsamlet relevant information og dokumentation for vores vinhuses dyrkningsformer og certificeringer og vil indenfor den næste tid inkorporere relevant information på vores hjemmeside og i vores øvrige kommunikation.

Vi ønsker at være med til at fremme en mere bæredygtig verden. Derfor vil vi gerne kunne oplyse vores kunder om, hvordan de enkelte vine er produceret, og hvilke særlige forhold, der gør sig gældende - f.eks. om produkterne er økologiske, biodynamiske eller om producenterne arbejder med bæredygtige tiltag.

Vi har derfor bedt vores producenter dokumentere informationerne om deres produkter med data og certificeringer. Der findes en del certificeringer nogle er internationalt anerkendte, andre europæiske, regionale eller lokale. Da vi ikke har kompetencerne til at vurdere de enkelte certificeringer har vi tillid til, at vores respektive producenter har.

Kunder

Økologiske vine, biodynamiske vine og bæredygtige vine er i dag fast inventar på vinreoler, i vinbarer og hos vinhandlere verden over. Vi er blevet bevidste forbrugere, når vi handler. Derfor kommer vi på vores nye hjemmeside gjort det endnu nemmere for vores kunder at navigere i vores sortiment og træffe mere bæredygtige valg. Vi kommer desuden til at lave en række overskuelige oversigter, så vores kunder lettere kan orientere sig i de forskellige certificeringer.

Passion for mennesker og vin siden 1875

Fri fragt ved
køb over 500 kr.

Dag-til-dag levering
ved køb før kl. 13

Kongelig
Hofleverandør

Passion for vin
siden 1875

Afhentning i Kbh,
Aarhus & Odense

Afhent gratis din
ordre lokalt