Resultater

Forudsætning for en bæredygtig udvikling

Bæredygtighed er en forudsætning for at drive en seriøs og ordentlig forretning og Kjær og Sommerfeldt skal naturligvis have bæredygtig ordentlighed i eget hus. Sund økonomi og bæredygtige løsninger går hånd i hånd. Derfor er gode resultater en forudsætning for en bæredygtig udvikling.

Ordentlighed i eget hus

Ordentlighed og ansvarlighed har været en del af Kjær & Sommerfeldts DNA siden 1875, og det gælder også, når det kommer til bæredygtighed. Derfor skal der være ordentlighed i eget hus. Vi er i 2022 ved at lave en baseline, som vil danne grundlag for vores planer for affaldssortering, reduktion af vand og energi m.m. I 2022 har vi bl.a. skiftet til grøn el.

Rollen som forstærker

Kjær og Sommerfeldt skal naturligvis have bæredygtig ordentlighed i eget hus, men kan vi hjælpe vores kunder med at træffe mere bæredygtige beslutninger, forstærker vi det positive aftryk markant.

Rapporter som forpligter

For at kunne skabe resultater, skal man have klare mål at gå efter. For at kunne fastsætte disse mål skal vi i første omgang have redegjort for, hvordan vores aftryk er i dag. Derfor udgiver vi vores første bæredygtighedsrapport med oversigt over vores baseline for udvalgte ESG-indikatorer, som vil danne baggrund for fremtidige beslutninger vedrørende bæredygtighed.

Passion for mennesker og vin siden 1875

Fri fragt ved
køb over 500 kr.

Dag-til-dag levering
ved køb før kl. 13

Kongelig
Hofleverandør

Passion for vin
siden 1875

Afhentning i Kbh,
Aarhus & Odense

Afhent gratis din
ordre lokalt