Privat arrangement i Aarhus

Lad lokalerne på Skov vejen 2A danne rammen om en privat vinsmagning, en middag eller dit næste møde. Uanset hvad du planlægger, hjælper vi med at opfylde dine ønsker.

Vil du vide mere?

Kontakt Jakob Stork så hjælper han med at skræddersy netop dit arrangement. 

Vinsmagning 

Ønsker du at afholde en privat vinsmagning? En privatvinsmagning hos os varer typisk 2 timer og der smages 6 til 8 vine.

Vores dygtige vinkonsulent sikrer, at I får en professionel vinoplevelse og bliver klogere på vinens forunderlige verden. 

Læs mere om privat vinsmagning her

Møder

Mangler du det perfekte sted til at afholde dit næste møde? Vores 3 flotte lokaler kan rumme fra 2 til 30 gæster, og I får selvfølgelig jeres eget private lokale stillet til rådighed.

Har I behov for en skærm til præsentation, er der også det. Ønsker i forplejning kan I f.eks. bestille kaffe, kage, frugt og snacks eller frokost.

Middag

Vil du arrangere en privat middag i ekstraordinære omgivelser? Invitér dine kunder, venner eller familien på en helt unik oplevelse i vores historiske lokaler.

Du sætter temaet, og vores sommelier og hus-kok får dine ønsker til at gå i opfyldelse. De flotte lokaler på Skovvejen kan rumme mellem 2 og 30 gæster.

Oplev butikken i Aarhus

Passion for mennesker og vin siden 1875

Fri fragt ved
køb over 500 kr.

Dag-til-dag levering
ved køb før kl. 13

Kongelig
Hofleverandør

Passion for vin
siden 1875

Afhentning i Kbh,
Aarhus & Odense

Afhent gratis din
ordre lokalt