Book et mødelokale i København

Ønsker I et særligt mødested til jeres næste møde eller arrangement? Omgivet af kvalitetsvine og historiens vingesus har du mulighed for at afholde dit næste vigtige møde eller arrangement i Danmarks mest nok mest sjælfulde specialforretning.

Centralt beliggende i hjertet af København og med et værtskab i særklasse, byder vi alle typer arrangementer velkommen. På Gammel Mønt har vi mange forskellige mødelokaler, der kan danne ramme. Læs mere om dem her:

Mødelokaler på Gammel Mønt

Grosseren – med høj cigarføring

Klassisk, stilfuldt, gammeldags direktør hjørnekontor fra dengang man var ”Des” og gik med stivede skjorteflipper. Oplagt til et bestyrelsesmøde, en uformel samtale, et historisk ”Chambre Séparée”. 

Plads til 12 personer

Telegrafen – pragtfuldt lokale med styr på tiden

Kontorchefens originale kontor med unikt 100 år gammelt arkivskab under det store ur, som i dag er en historisk dekoration i lokalet. Perfekt til møder og vinsmagninger med stort mødebord, behagelige stole og AV-udstyr.

Plads til 20 personer

Reposen – i Egon Olsens fodspor

Her ved de to tonstunge ”Egon Olsen” pengeskabe har man i mange år holdt styr på Kjær & Sommerfeldts økonomi. I dag er det de behagelige møder, fyraftens komsammener og de charmerende receptioner, der holdes her. Lej det for sig selv eller som en del af et større møde i nabolokalet.

Plads til 20 personer

Tappekælderen på Gammel Mønt

Tappekælderen – Ægte retro i det gamle winelab

Her nede i Kjær & Sommerfeldts kældre testede vinkyperne vinene fra fadene. Helt så alvorligt er det slet ikke i dag, hvor I kan smage på vinene bare fordi I har lyst. Oplagt til møder og vinsmagninger med plads til smil og anekdoter. 

Plads til 26 personer

Under Mønten – Lav din egen vinsmagning – eller lad os

Eksklusivt og professionelt møde- og smagelokale, som man kan finde lignende på velrenommerede vinslotte. Nyindrettet, autentisk, charmerende – og temperaturstyret. 

Plads til 42 personer

Vinbaren – helt privat

Hvorfor ikke få vinbaren et par timer helt for jer selv? Historie og trend vokser finurligt sammen i det passionerede hjørne – og vinen i glassene er lige, som I gerne vil have den.

Plads til 35 personer, stående

Kan lejes ved særlig aftale

Biblioteket

De helt særlige, store øjeblikke i livet skal have de bedste rammer. I det godt gemte og meget intime "Bibliotek" er der gennem tiden blevet afholdt en række eksklusive smagninger bl.a. for medlemmer af kongehuset. I forlængelse af lokalet ligger "Paradiset" – en særlig vinkælder, som indeholder en række spændende klenodier.

Plads til 4 personer

Vil du vide mere?

Kontakt Event Manager, Rebecka Axelsson, angående leje af lokaler til private arrangementer. 

Hele 1. salen – til det store unikke arrangement

Er I mange til fx en reception, kan I leje hele vores smukt ny renoverede og betagende 1.sal med udsigt til marmorsøjler, oregonpine-træpaneler fra gulv til loft og kig til smukke flaskehylder i butikken og den gamle fadkælder.

Plads til 100 personer

Overbutikken – Privat vinfestival mellem marmorsøjlerne

Kender du en vinklub eller er du i en personaleforening, hvor I drømmer om jeres egen vinsmagning i unikke rammer, kan I arrangere det med os. Vi er Københavns ældste vinforretning og I er velkomne til at komme og smage, lytte og spise. Ring til os.

Plads til 25 personer

Kan lejes ved særlig aftale

Underbutik  – Vin til tiden

Skal du holde en vinsmagning, eller brygger du måske på en tematisk vinfestival, så lad os give dig de bedste rammer i den gamle fadkælder. Her lå før 600 fade med dyre GC Bordeauxvine og vintage portvine og det var vinkypernes domæne. I dag kan du leje de rette rammer til eventen, der emmer af vin.

Plads til 50 personer

Kan lejes ved særlig aftale

Besøg os i København

Passion for mennesker og vin siden 1875

Fri fragt ved
køb over 500 kr.

Dag-til-dag levering
ved køb før kl. 13

Kongelig
Hofleverandør

Passion for vin
siden 1875

Afhentning i Kbh,
Aarhus & Odense

Afhent gratis din
ordre lokalt