Privat arrangement

Lad lokalerne på Gammel Mønt danne rammen om en privat vinsmagning, en middag eller dit næste møde. Uanset hvad du planlægger, hjælper vi med at opfylde dine ønsker.

Vil du vide mere?

Kontakt Event Manager, Rebecka Axelsson så hjælper hun med at skræddersy netop dit arrangement. 

Vinsmagning 

Ønsker du at afholde en privat vinsmagning? En privatvinsmagning hos os varer typisk 2 timer og der smages 6 til 8 vine.

Vores dygtige vinkonsulent sikrer, at I får en professionel vinoplevelse og bliver klogere på vinens forunderlige verden. 

Læs mere om privat vinsmagning her

Møder

Mangler du det perfekte sted til at afholde dit næste møde? Vores historiske lokaler kan rumme fra 2-42 gæster, og I får selvfølgelig jeres eget private lokale stillet til rådighed.

Har I behov for en skærm til præsentation, er dette også muligt. Ønsker i forplejning kan I f.eks. bestille kaffe, kage, frugt og snacks eller frokost.

Middag

Vil du arrangere en privat middag i ekstraordinære omgivelser? Invitér dine kunder, venner eller familien på en helt unik oplevelse i vores historiske lokaler.

Du sætter temaet, og vores sommelier og hus-kok får dine ønsker til at gå i opfyldelse. De smukke lokaler på Gammel Mønt kan rumme mellem 2 og 42 gæster.

Besøg os i København

Passion for mennesker og vin siden 1875

Fri fragt ved
køb over 500 kr.

Dag-til-dag levering
ved køb før kl. 13

Kongelig
Hofleverandør

Passion for vin
siden 1875

Afhentning i Kbh,
Aarhus & Odense

Afhent gratis din
ordre lokalt