Lej lokaler

Lad de smukke og historiske lokaler på Gammel Mønt danne rammen om en privat vinsmagning, en middag eller dit næste møde. Lokalerne kan rumme fra 2 til 42 personer. 

Vil du vide mere?

Kontakt Event Manager, Rebecka Axelsson, angående leje af lokaler til private arrangementer. 

Lokaler med historisk vingesus

I 1928 flyttede Kjær & Sommerfeldts vinhandel ind i de imponerende lokaler på Gammel Mønt 4, men faktisk rummer lokalerne langt mere end blot en vinhandel. 

I dag er alle lokalerne smukt istandsat med historien in mente, og de bruges alle til arrangementer, lige fra vinsmagninger til møder og middage. 

Sæt et unikt præg på dit arrangement

Lad lokalerne på Gammel Mønt danne rammen om en privat vinsmagning, en middag eller dit næste møde. Uanset hvad du planlægger, hjælper vi med at opfylde dine ønsker.

De imponerende lokaler sætter et unik præg på dit møde eller arrangement. Lokalerne kan rumme fra 2 til 42 personer, og kun fantasien sætter grænser.

Lokalerne på Gammel Mønt

Grosserens kontor

Plads til 4-6 personer

Passer til: Intime og eksklusive vinsmagninger, en hyggelig middag eller afholdelse af mindre samtalemøder.

Historie: Det intime lokale fungerede fra 1928 til 1982 som direktionskontor for den gamle grosserer og tre efterfølgende direktører. I dag er "Grossererens kontor" smukt renoveret, men står fortsat med originale møbler. På væggene hænger flere historiske dokumenter, bl.a. udnævnelsen til Kongelig Hofleverandør fra 1910.

Telegrafen

Plads til 20 personer

Passer til: Større vinsmagninger, møder eller middage. Lokalet er udstyret med lærred til visning af præsentationer.

Historie: Det dejlige, lyse lokale kaldet "Telegrafen" blev oprindeligt benyttet af kontorchefen, som bl.a. havde styr på etiketter og banderoler til de mange vine, der blev tappet på adressen. Nogle af etiketterne findes stadig i det store træarkiv.

Loungen

Plads til 24-40 personer

Passer til: Stående receptioner eller som forlængelse af "Telegrafen" ved større selskaber. Lokalet er udstyret med privat garderobe og har egen trappe til vinbaren i stueetagen.

Historie: Før i tiden blev "Lips repos" brugt som administrationskontor. Gennem de små ruder på bagvæggen havde man kig til det store lager af håndlavede Holmegaard flasker, der blev brugt til tapning af vine.

Tappekælderen

Plads til 26 personer

Passer til: Møder og vinsmagninger. Lokalet er udstyret med akustiklofter og en stor trådløs touchskærm.

Historie: Helt indtil starten af 1970'erne blev der aftappet vine på Gammel Mønt. I de gamle kældre, lå op til 600 fade med vin og i det hyggelige lokale, som vi i dag kalder for "Tappekælderen", testede vinkypere vinene og sikrede, at de smagte, som de skulle.

Under Mønten

Plads til 42 personer

Passer til: Større vinsmagninger, middage eller møder. Lokalet har eget anretterkøkken, to toiletter samt egen garderobe. Det er også udstyret med lærred og projektor.

Historie: Her, i kælderen under den gamle vinhandel på Gammel Mønt, findes Kjær & Sommerfeldts nye, eksklusive smagelokale. I det smukke rum, som giver illusionen af, at man befinder sig i en vinkælder på et gammelt vinslot, er komfort, design og eksklusivitet i højsædet.

Biblioteket

Plads til 4 personer

Passer til: Eksklusive vinsmagninger og intime middage.

Historie: I det godt gemte og meget intime "Bibliotek" er der gennem tiden blevet afholdt en række eksklusive smagninger bl.a. for medlemmer af kongehuset. I forlængelse af lokalet ligger "Paradiset" – en særlig vinkælder, som indeholder en række spændende klenodier.

Besøg os i København

Passion for mennesker og vin siden 1875

Fri fragt ved
køb over 500 kr.

Dag-til-dag levering
ved køb før kl. 13

Kongelig
Hofleverandør

Passion for vin
siden 1875

Afhentning i Kbh,
Aarhus & Odense

Afhent gratis din
ordre lokalt