Under kyndig rådgivning fra Jacques Lardière har Château des Jacques’ tidligere direktør, Guillaume de Castelnau, formået at revolutionere vinfremstillingen i Beaujolais efter burgundiske traditioner og metoder og dermed hævet kvalitetsniveauet betragteligt for regionens vine. Således praktiserer man ikke længere maceration carbonique, der giver Gamay-druen en lys og frugtdreven stil. I stedet har man forlænget macerationsperioden med hjælp fra vildgær i helt op til en måned, i modsætning til normen i Beaujolais der foreskriver 10-12 dage, for dermed at trække mere farve, tannin og aroma ud af druerne. Efterfølgende lagrer den færdiggærede vin i omkring ti måneder i egefade, hvilket bestemt også afviger fra normen i Beaujolais. Det færdige resultat, der fra høst til aftapning er behandlet på lige fod med vinene fra Côte d’Or, besidder således en imponerende kompleksitet og kan lagre i årtier.
I dag varetages driften af ønologen Cyril Chirouze, der er dimitteret fra universitetet i Montpellier.