Château la Nerthe

Château la Nerthe er ubetinget en af Châteauneuf-du-Papes absolutte top-producenter. Det storslåede slot er beliggende i appellationens sydøstlige del, omkring det berømte La Crau-plateau. Slottet blev opført i 1730’erne, men vinproduktion på stedet kan føres tilbage til midten af 1500-tallet.

I 1985 blev slottet købt af Richard-familien, der investerede store summer i renovering af slottet og revitaliseringen af de omkringliggende vinmarker. Det erklærede formål var at bringe Château La Nerthe tilbage til fordums storhed blandt eliten af producenter i Châteauneuf-du-Pape. Efter renoveringen blev Alain Dugas indsat som daglig leder og vinmager på Château La Nerthe. Det var under hans ledelse, at slottet blev økologisk certificeret i 1998. Siden sad Christian Voeux og Ralph Garcin i chefstolen, og i dag ledes slottet med sikker hånd af den talentfulde ønolog Remi Jean.

Château La Nerthe har som Føniksfuglen rejst sig af asken og er i dag genindtrådt blandt eliten af producenter i Châteauneuf-du-Pape.

Information

4213 Route de Sorgues F-84230 CHÂTEAUNEUF-DU-PAPE

Passion for mennesker og vin siden 1875

Fri fragt ved
køb over 500 kr.

Dag-til-dag levering
ved køb før kl. 13

Kongelig
Hofleverandør

Passion for vin
siden 1875

Afhentning i Kbh,
Aarhus & Odense

Afhent gratis din
ordre lokalt