Stillingsopslag

Wine Copywriter til Kjær & Sommerfeldt

Brænder du for kommunikation, er du god til at skrive og har du viden om vin?

Så har du nu mulighed for at komme med på vores online vækstrejse, hvor vi er i gang med at positionere os som den foretrukne online vinrådgiver i Danmark.

Det er en spændende stilling for dig, der brænder for at skrive, da det er det, som du kommer til at bruge størstedelen af din tid på. Som tekstforfatter får du en nøglerolle i udvidelsen af vores indholdsunivers, hvor du kommer til at skrive artikler, nyhedsbreve, produktbeskrivelser og andre tekster til glæde for vores mange kunder. For at kunne udfylde stillingen er det derfor en forudsætning, at du har erfaring inden for vinens verden, og forstår at formidle din viden på en let forståelig måde.

Vi tror på, at vi ved at rådgive og hjælpe vores kunder bedre end konkurrenterne, vinder i markedet – og det gælder også, når det kommer til tekster på vores hjemmeside eller nyhedsbreve. Eksempler på indhold, som du kommer til at skrive, kan fx være en artikel om, hvorfor vinene fra Piemonte er så eftertragtede, som udover at være en fornøjelse at læse også skal give besøgende fra Google. Eller en sælgende e-mail til vores erhvervskunder om nye vine, der er landet i vores sortiment.

Du kommer til at være med til at tage den digitale relation til vores kunder til et helt nyt niveau – og bliver en del af vores E-commerce afdeling i Kjær & Sommerfeldt, hvor du får 12 dygtige kollegaer med digitale kompetencer, som du kommer til at arbejde tæt sammen med på vores kontor i centrum af København.

 

Om stillingen:

Det er en spændende stilling for den rette kandidat, hvor du sammen med vores Digital Content Manager er med til at sætte retningen for vores indholdsunivers – og samtidig fører det ud i livet.

 

Dine ansvarsområder:

  • Du får dine egne ansvarsområder inden for vores indholdsunivers, hvor du udtænker, skriver og derefter opsætter tekster i vores CMS eller mailsystem. Derudover vil du i samarbejde med vores Digital Content Manager skrive tekster til flere andre områder.
  • Du skal være med til at sikre os mere organisk trafik fra Google og være datadrevet, idet du løbende følger udviklingen i trafik til vores hjemmeside og SEO-placeringer på Google.
  • Stillingen er primært tekstbaseret, men hvis du har erfaring foran eller bag kameraet er det en fordel, da vi også har en væsentlig videoproduktion.

 

Dine kvalifikationer:

  • Du tager ansvar, er selvkørende og går op i kvalitet.
  • Du kan skrive godt og hurtigt i et sprog, som de fleste kan forstå.
  • Du har bred viden om vin og er god til at formidle den.
  • Du kan tænke kommercielt og skrive tekster, der konverterer.
  • Det vil være en fordel, hvis du har kendskab til SEO og ved hvordan Google foretrækker tekster.
  • Du har formentligt erfaring med at skrive professionelt fra en tidligere stilling – og har i den forbindelse brugt CMS- eller mail-systemer.
  • Du har en relevant uddannelse.

 

Om Kjær & Sommerfeldt:

Kjær & Sommerfeldt A/S er en af Danmarks største vinhandlere og beskæftiger mere end 60 medarbejdere på tværs af tre lokationer i Danmark. Vi er en dynamisk og teknologifokuseret virksomhed, der er stolte af vores 147 år gamle historie og vores position som Kongelig Hofleverandør. Vi har passion for vin, mennesker og resultater og er en kundeorienteret virksomhed, der ved hjælp af høje krav til kvalitet og service har skabt stor tillid hos vores kunder. Du kommer til at arbejde fra vores kontor i centrum af København på Gammel Mønt 4.

 

Ansøg:

Send din ansøgning og dit CV til ab@kogs.dk hurtigst muligt – og senest 31. januar 2023. Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Adam Brostrøm på 30736079.

 

 

Passion for mennesker og vin siden 1875

Fri fragt ved
køb over 500 kr.

Dag-til-dag levering
ved køb før kl. 13

Kongelig
Hofleverandør

Passion for vin
siden 1875

Afhentning i Kbh,
Aarhus & Odense

Afhent gratis din
ordre lokalt