Vind en kæmpe 6-liters AIX Rosé!

I juni måned kan du blive den heldige vinder af en flaske AIX Rosé på hele 6 liter til en værdi á 2.495 kr. En flaske der imponerer. Hvem skal du dele med?

AIX er ærkeklassisk Provence i glasset. En tredobbelt guldvinder med stor international succes, der er elsket over hele verden.

Om AIX Rosé:

AIX Rosé fra Maison Saint Aix er blandt de mest trendy roséer fra Provence, den går sin sejrsgang verden over - og vinder guld i stort set alle konkurrencer, som den deltager i. Den er bestemt en oplevelse værd - og er fantastisk at nyde i sommersolen.

Sådan deltager du:

  1. Køb mindst én valgfri rosévin i Kjær & Sommerfeldt i perioden fra den 1/6 til den 30/6-2024.
  2. Og tilmeld dig vores nyhedsbrev. Hvis du allerede er tilmeldt behøver du ikke, at gøre det igen.


Hvilke rosévine vil du vælge?

Vi elsker rosé! Spørgsmålet er bare, hvilken der skal i dit glas? Skal det være den elegante Provence-stil, en sødere frugtbombe eller noget aromatisk fra Tyskland?

Det er ligegyldigt, hvilken rosévin du foretrækker – den skal bare være købt hos os senest den 30. juni for at du deltager i konkurrencen. Du finder alle vores rosévine her.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev her:

Vinderen trækkes, når konkurrencen er afsluttet, og får direkte besked. Vinderen har 7 dage til at vende retur ellers bortfalder gevinsten. Du skal være over 18 år og bosiddende i Danmark for at deltage. Ansatte i Kjær & Sommerfeldt og deres familiemedlemmer kan ikke deltage i konkurrencen. Vinderens navn vil blive meldt ud i Kjær & Sommerfeldts medier, for at skabe gennemsigtighed omkring vores konkurrencer. Præmier kan ikke byttes eller udbetales i kontant beløb. Præmiens værdi opgøres ud fra produktets normalpris.

Du kan både deltage med køb foretaget online og i vores butikker – bare du husker at oplyse, at du er tilmeldt vores nyhedsbrev. 

 

Passion for mennesker og vin siden 1875

Fri fragt ved
køb over 500 kr.

Dag-til-dag levering
ved køb før kl. 13

Kongelig
Hofleverandør

Passion for vin
siden 1875

Afhentning i Kbh,
Aarhus & Odense

Afhent gratis din
ordre lokalt