Charles De Granville Fine Calvados

Frankrig
Frankrig

Lys gylden farve, fin bouquet med intens aroma af karamel, frugt og vanille. Let og elegant smag med en frisk frugtrig eftersmag.

Læs mere

Lys gylden farve, fin bouquet med intens aroma af karamel, frugt og vanille. Let og elegant smag med en frisk frugtrig eftersmag.

Læs mere
    Fine Calvados
    299
    kr. /stk

    Beskrivelse

    Sagnet beretter om en 14-årig forældreløs dreng, kun kendt som Charles, der tjente til havs under Louis XIV, som ansvarlig for maden til mandskabet. Under disse mange sejladser lavede han sit eget destillat. Destillatet, der var lavet på gæret æble- og pærejuice, var oprindeligt en kur mod skørbug. Mange år senere, etablerede sig i Granville sammen med sin forlovede. Kongen gengældte hans mange års tro tjeneste, ved at give ham navnet Charles de Granville. Han fik idéen om at lave sit eget destillat i egetræsfade og helligede resten af hans liv til at fremstille og forfine hans destillat Charles de Granville Calvados. Hans Calvados er fremstillet på cider fra de traditionelle og bedste æblesorter, plukket når de er helt modne og gæret sent på sæsonen. Dette resulterer i Calvados, der har forfriskende syre og en delikat bouquet. Charles de Granville Fine har en lys gylden farve, fin bouquet med intens aroma af karamel, frugt og vanille. Let og elegant smag med en frisk frugtrig eftersmag.
    Læs hele beskrivelsen
    H - kategori-billede-2b-212852.jpg
    Produceret af Charles de Granville Calvados
    Sagnet beretter om en 14-årig forældreløs dreng, kun kendt som Charles, der tjente til havs under Louis XIV, som ansvarlig for maden til mandskabet. Under disse mange sejladser lavede han sit eget destillat. Destillatet, der var lavet på gæret æble- og pærejuice, var oprindeligt en kur mod skørbug.

    Passion for mennesker og vin siden 1875

    Fri fragt ved
    køb over 500 kr.

    Dag-til-dag levering
    ved køb før kl. 13

    Kongelig
    Hofleverandør

    Passion for vin
    siden 1875

    Afhentning i Kbh,
    Aarhus & Odense

    Afhent gratis din
    ordre lokalt