Circus Gin Gin

Danmark
Danmark

Circus Gin er en dansk Premium gin destilleret på en traditionel kobberkedel, som i modsætning til store kommercielle søljekolonner “column stills”, giver en mere intens smag og rund fornemmelse.

Læs mere

Circus Gin er en dansk Premium gin destilleret på en traditionel kobberkedel, som i modsætning til store kommercielle søljekolonner “column stills”, giver en mere intens smag og rund fornemmelse.

Læs mere
  Gin
  399
  kr. /stk

  Beskrivelse

  Circus Gin er en dansk Premium gin destilleret på en traditionel kobberkedel, som i modsætning til store kommercielle søljekolonner “column stills”, giver en mere intens smag og rund fornemmelse. Vi bruger udelukkende infusion metoden “infusion box”, hvilket betyder at vores *botanicals ligger i en kurv inde i kobberkedlen. Alkoholdampene trækker nænsomt smagen ud af vores *botanicals og den friske samt rene smag i Circus Gin er grundlagt.

  *Botanical listen: Enebær, angelikarod (strandkvan), tørret appelsinskal, kanel, koriander, hyldeblomst. Fokus er lagt på friske appelsin- og citronskaller med et tvist af frisk citronmelisse.

  Circus Gin og Tonic

  Circus Gin går godt sammen med en tør Premium tonic, en tonic som ikke indeholder for mange smagsgivende elementer. Ved at benytte en tør tonic vil man derved kunne udnytte det hele af ginnens botanicals, som ikke alene kommer til sin ret i smagen, men også i duften. Vi synes det bedste resultat opnås ved at bruge 4 cl Circus Gin, en ½ Premium tonic ca.10 cl. Som garnish anbefaler vi 1 skive citronskal, 3-4 blade citronmelisse og tørrede enebær.

  Circus Gin og cocktails

  Der findes et hav af forskellige cocktails med gin og den enorme interesse har gjort, at de fleste barer har minimum 1-2 cocktails med gin på kortet. Derfor var det også vigtigt, da vi gik i gang med opskriften til Circus Gin, at den ikke alene skulle kunne serveres som en klassisk gin og tonic, men at den også kunne benyttes til cocktails. Den skulle bidrage med noget ekstra uden at være alt for fremtrædende. Circus Gin bidrager med en renhed og balance.

  Læs hele beskrivelsen

  Passion for mennesker og vin siden 1875

  Fri fragt ved
  køb over 500 kr.

  Dag-til-dag levering
  ved køb før kl. 13

  Kongelig
  Hofleverandør

  Passion for vin
  siden 1875

  Afhentning i Kbh,
  Aarhus & Odense

  Afhent gratis din
  ordre lokalt