Bodegas Tempore Køb 5 og få 1 gratis af Generación 20 2019 (6 flasker)

 • Alt om vin AOV.DK
  2019
  2019
 • Din Vin Guide
  2019
  2019
  90 Point
 • International Organic Wine Award
  2018
  2018
  Guld

Tre-dobbelt guldvinder, der giver vine fra Châteauneuf-du-Pape kamp til stregen. Elegant, økologisk, kirsebærrød vidundervin, med smagen af al den passion, der er lagt i den.

Læs mere
 • Alt om vin AOV.DK
  2019
  2019
 • Din Vin Guide
  2019
  2019
  90 Point
 • International Organic Wine Award
  2018
  2018
  Guld

Tre-dobbelt guldvinder, der giver vine fra Châteauneuf-du-Pape kamp til stregen. Elegant, økologisk, kirsebærrød vidundervin, med smagen af al den passion, der er lagt i den.

Læs mere
  Spar 43%
  Køb 5 og få 1 gratis af Generación 20 2019 (6 flasker)

  Før 1.134 kr.

  645
  kr. /stk
  Smagsprofil
  Tør
  Sød
  Let
  Kraftig
  Let frugt
  Meget frugt
  Lav syre
  Høj syre
  Blød
  Tannisk
  Passer godt til
  Grill og barbecue
  Gris
  Mørkt fjerkræ
  Okse
  Vildt
  Smagsnoter
  Læder

  Læder

  Hindbær

  Hindbær

  Blomme

  Blomme

  Jordbær

  Jordbær

  Tørrede urter

  Tørrede urter

  Druer
  Garnacha

  Eksperternes vurdering

  Beskrivelse

  Superlativerne kender ingen grænser for denne elegante vin. Her får du en super saftig og spændstig vin med god koncentration og fylde, der kan klare de fleste kødretter – om det er sommerens grillretter eller vinterhalvårets vildt- og juleretter. En udsøgt smagsoplevelse udover det sædvanlige. Er du vild med vine fra det kendte franske vinområde Châteauneuf-du-Pape, vil du elske GENERACIÓN 20, som du ovenikøbet kan få for omkring en tredjedel af prisen.

  Familien bag GENERACIÓN-serien

  GENERACIÓN 20 er en ud af fire GENERACIÓN-vine fra Bodegas Tempore i byen Lecera i det nordøstlige Spanien. Familien bag Bodegas Tempore har i fire generationer udfordret alt, hvad der var af regler, og stillet spørgsmålstegn ved alt, hvad de i forvejen vidste om vindyrkning og vinproduktion.

  Det er denne lidt oprørske tilgang til vin, der har skabt de spændende økologiske GENERACIÓN-vine fra Bodegas Tempora. Det hav af medaljer, udmærkelser og priser, som vinene gennem årene har høstet i hobetal vidner om ikke bare vinhusets dygtige håndværk. Det vidner også om at deres særlige tilgang til at skabe nye, velsmagende økologiske vine kan føre til noget helt ekstraordinært.

  Unik smagsoplevelse

  GENERACIÓN 20 har en smuk rubinrød farve og fine aromaer med noter af karamel, lakrids og krydderier. Flot harmonisk vin, der i smagen flot balancerer sine 14 måneders lagring på franske egetræsfade med de fine, frugtige smagsnuancer, der kendetegner den spanske Garnacha-drue. Helt særegent for netop denne økologiske GENERACIÓN 20 er de mineralske smagsnoter, der skyldes den særligt stenede og tørre jordbund, som vinen er dyrket på.

  Druerne kommer fra mere end 75 år gamle vinstokke, der vokser på økologisk dyrkede vinmarker beliggende i 600 meters højde. Her på bjergskråningerne er jordbunden udpint, stenet og tør, hvilket giver de særlige mineralske karakteristika, som kendetegner vinene fra området og denne Garnacha-vin i særdeleshed.

  Druerne er høstet i slutningen af september, hvorefter de bliver forgæret ved lav temperatur. Derefter bliver druerne hældt på ståltanke, hvor de gærer færdigt. Til sidst hældes vinen på trætønder af fransk egetræ, hvor de lagres i 14 måneder. Under lagringen afrundes smagen gennem en malolaktisk andengæring.

  Læs hele beskrivelsen
  H - Bodegas Tempore - Wide - 1_Edit.jpg
  Produceret af Bodegas Tempore
  Bodegas Tempore ligger i det stenede og kalkholdige højland i nærheden af byen Zaragoza i det nordøstlige Spanien lige på kanten til Catalonien. Her driver familien Yago Aznar den økologiske vingård og vinproduktion på fjerde generation. Familien er et med det land, og de druer som de dyrker, og er kendt for deres altid kompromisløse og til tider rebelske tilgang til vindyrkning og vinproduktion. Paula og Victor Yago Aznar er bror og søster og overhovederne for fjerde generation af familien Yago Aznar på Bodegas Tempore. Familiemedlemmernes fødselsår angiver navnene på vinene. Området er kendt for sine magre, stenede og kalkholdige jorde, de varme somre med 90 % solskinsrate og de kolde vintervinde, der hærger området i vinterhalvåret. Det giver sparsomme udbytter, der kræver virkeligt hårdt arbejde at fremstille. Men resultatet er fantastisk og udsøgt, men oftest yderst sparsomt.

  Passion for mennesker og vin siden 1875

  Fri fragt ved
  køb over 500 kr.

  Dag-til-dag levering
  ved køb før kl. 13

  Kongelig
  Hofleverandør

  Passion for vin
  siden 1875

  Afhentning i Kbh,
  Aarhus & Odense

  Afhent gratis din
  ordre lokalt