Sampak Køb 5 og få 1 gratis af Generación 73 2020 (6 flasker)

 • Ekstra Bladet
  2020
  2020
  90 Point
 • Ekstra Bladet
  2020
  2020
  Bedste køb
 • Alt om vin AOV.DK
  2020
  2020

10-dobbelt guldvindende økologisk Garnacha-vin. Elegant, livlig og silkeblød vin, der giver vine fra Châteauneuf-du-Pape kamp til stregen.

Læs mere
 • Ekstra Bladet
  2020
  2020
  90 Point
 • Ekstra Bladet
  2020
  2020
  Bedste køb
 • Alt om vin AOV.DK
  2020
  2020

10-dobbelt guldvindende økologisk Garnacha-vin. Elegant, livlig og silkeblød vin, der giver vine fra Châteauneuf-du-Pape kamp til stregen.

Læs mere
  Spar 49%
  Køb 5 og få 1 gratis af Generación 73 2020 (6 flasker)

  Før 834 kr.

  425
  kr. /stk
  Smagsprofil
  Tør
  Sød
  Let
  Kraftig
  Let frugt
  Meget frugt
  Lav syre
  Høj syre
  Blød
  Tannisk
  Passer godt til
  Grill og barbecue
  Gris
  Kalv
  Lam
  Lyst fjerkræ
  Mørkt fjerkræ
  Okse
  Smagsnoter
  Læder

  Læder

  Hindbær

  Hindbær

  Blomme

  Blomme

  Jordbær

  Jordbær

  Tørrede urter

  Tørrede urter

  Druer
  Garnacha

  Eksperternes vurdering

  Kjær & Sommerfeldt fortæller

  Generación 73 fra Bodegas Tempore er en kvalitetsvin, hvor du får rigtigt meget for pengene.

  Beskrivelse

  10-dobbelt øko-guldvinder

  GENERACIÓN 73 en elegant, livlig og brilliantrød økologisk rødvin fra det lettere rebelske vinhus Bodegas Tempore. Familiens kompromisløse tilgang til vinproduktion har gentagne gange høstet medaljer ved alverdens vinkonkurrencer og den eksklusive GENERACIÓN 73 er ingen undtagelse. Her får du en højt præmieret, kompromisløs rødvin, der i stilen kan minde om de eksklusive Châteauneuf-du-Pape-vine.

  Den bedste Garnacha-oplevelse

  GENERACIÓN 73 præsterer at fremhæve nogle af de bedste egenskaber ved den lokale Garnacha-drue. Vinen er skabt af Garnacha-druer dyrket omkring 550 meter over havet i et terroir af kalkholdig og sandet jord nær byen Zaragoza i det nordøstlige Spanien. Den magre jord bidrager med en helt unik mineralitet og fylde, du ikke finder i mange andre Garnacha-vine. Druerne plukkes i sidste halvdel af september. Herefter gæres druerne ved en lav temperatur i ståltanke med anvendelse af vingårdens egen økologiske gær. Efter gæringen hældes vinen på et nyt egetræsfad af fransk egetræ, hvor den lagres i to måneder.

  Fantastisk velbalanceret smagsrejse

  Med GENERACIÓN 73 får du en helt særegen vinoplevelse. Det er en ung, økologisk vin, der, på trods af at den kun er lagret på egetræsfade i 2 måneder, præsenterer en fantastisk varieret aroma og smag. Er du vild med vine fra Châteauneuf-du-Pape, vil du elske GENERACIÓN 73, der giver sin franske fætter kamp til stregen  ovenikøbet til en tredjedel af prisen.

  Farven er brilliantrød med purpurfarvede strejf, vinen er elegant og ungdommeligt livlig. Duften er en intens kombination af solbær med duftnoter af vanille og karamel såvel som blomsteragtige duftnoter af violer og jasmin. I smagen byder vinen på et frodigt og sødmefuldt smagsindtryk, hvor røde bær afrundes af søde karameltoner og en let, lys smag af ristet egetræ. Alt i alt en behagelig og velbalanceret smagsrejse, som giver dig en silkeblød fornemmelse i munden.

  Perfekt til grill og vinterens klassiske retter

  Ligesom den klassiske Châteauneuf-du-Pape er GENERACIÓN 73 et smukt match til sommerens grillretter såvel som den klassiske julesteg. Med sin saftige og spændstige smag er vinen i det hele taget let at matche til retter med kød.

   

  Læs hele beskrivelsen
  H - Bodegas Tempore - Wide - 1_Edit.jpg
  Produceret af Bodegas Tempore
  Bodegas Tempore ligger i det stenede og kalkholdige højland i nærheden af byen Zaragoza i det nordøstlige Spanien lige på kanten til Catalonien. Her driver familien Yago Aznar den økologiske vingård og vinproduktion på fjerde generation. Familien er et med det land, og de druer som de dyrker, og er kendt for deres altid kompromisløse og til tider rebelske tilgang til vindyrkning og vinproduktion. Paula og Victor Yago Aznar er bror og søster og overhovederne for fjerde generation af familien Yago Aznar på Bodegas Tempore. Familiemedlemmernes fødselsår angiver navnene på vinene. Området er kendt for sine magre, stenede og kalkholdige jorde, de varme somre med 90 % solskinsrate og de kolde vintervinde, der hærger området i vinterhalvåret. Det giver sparsomme udbytter, der kræver virkeligt hårdt arbejde at fremstille. Men resultatet er fantastisk og udsøgt, men oftest yderst sparsomt.

  Passion for mennesker og vin siden 1875

  Fri fragt ved
  køb over 500 kr.

  Dag-til-dag levering
  ved køb før kl. 13

  Kongelig
  Hofleverandør

  Passion for vin
  siden 1875

  Afhentning i Kbh,
  Aarhus & Odense

  Afhent gratis din
  ordre lokalt