Domaine de la Prade Merlot/Shiraz - Domaine de la Prade - Liberated from alcohol

Frankrig
Frankrig
Languedoc-Roussillon

Smagsfyldt rødvin, der er 100% fri for alkohol. Ung, fyldig og frugtrig med skønne noter af brombær og syrlige kirsebær.

Læs mere

Smagsfyldt rødvin, der er 100% fri for alkohol. Ung, fyldig og frugtrig med skønne noter af brombær og syrlige kirsebær.

Læs mere
  • Ecological
Merlot/Shiraz - Domaine de la Prade - Liberated from alcohol
119
kr. /stk
Smagsnoter
Kirsebær

Kirsebær

Blomme

Blomme

Chokolade

Chokolade

Urter

Urter

Vanilje

Vanilje

Blåbær

Blåbær

Tobak

Tobak

Sort peber

Sort peber

Druer
Merlot
Shiraz

Beskrivelse

Domaine de la Prade Merlot/Shiraz

Smagsfyldt, økologisk Merlot/Shiraz, der er 100% befriet for alkohol. Stilen er ung, fyldig og frugtrig, og noterne af brombær og syrlige kirsebær fylder næsen sammen med et strejf af karamel. God ledsager til rødt kød og fjerkræ.

Lagring

Druerne kommer fra Languedoc-Roussillon-regionen i Frankrig. Vinen er lagret i op til 12 måneder. Vinen indeholder ingen tilsætningsstoffer, kunstige farvestoffer eller aromaer.

Som naturen havde tænkt det

Det er et håndværk at fremstille moderne vine i verdensklasse – uden alkohol. Vinfremstilling er formet af tradition og gjort muligt gennem innovation. En karakteristisk, ren smag med høj kompleksitet sker ikke bare lige. Det omfatter en naturlig vinfremstillingsproces med minimal behandling. Det tager tid, passion og udelt opmærksomhed på enhver lille detalje. Lige fra valget af druer og vinmark til fermentering, alkohol-befrielse og aftapning på flaske.

*Bemærk, at vinen indeholder under de lovkravsmæssige 0,5% vol. alkohol. Der kan derfor være ganske minimale mængder alkohol i vinen.*

 

Læs hele beskrivelsen
H - Oddbird- wide- 1_Edit.jpg
Produceret af Oddbird
Oddbird Oddbird er et svensk vinhus, der udvikler, producerer og distribuerer premium vine – helt uden alkohol. Visionen er, at flere får øjnene op for vine uden alkohol og dermed gå imod de stærke fordomme, der er om alkoholfri vine. Af samme årsag kalder Oddbird da heller ikke sine vine for alkoholfri. I stedet fremstiller vinhuset ”vine, der er befriet fra alkohol” og vil med sin høje kvalitet demonstrere, at det er mere end muligt at nyde et godt glas vin, også uden alkohol.
Fra <a href="/sog/?q=Languedoc-Roussillon">languedoc-roussillon</a> området i <a href="/sog/?q=frankrig">Frankrig</a>
Languedoc dækker over et kæmpemæssigt sydfransk område. Mod sydvest grænser det op til Roussillon og mod øst op til Provence og Rhône. Vinmæssigt kender vi typisk vinene herfra som Vin de Pays og Vin de Pays d'Oc og så sker der en del nytænkning inden for vin her i Languedoc. Her har været dyrket vin siden romertiden men det er også her, at gamle kvantitativt højtydende vinstokke rives op og erstattes af nye druesorter. De fleste vinmarker er ”naturligt økologiske”, om end mange ikke er certificerede økologiske. Klimaet her har bare, som i resten af Sydfrankrig, altid været så velegnet til vindyrkning, at de fleste former for kunstgødning er både ukendt og overflødigt. Der er et væld af druer i spil i vinene herfra, naturligvis de typiske sydfranske men også øvrige franske blå druer som Cabernet Sauvignon, Pinot Noir, Merlot samt spanske Macabeo - grønne druer er Chardonnay og Picpoul foruden de for området typiske Rousanne og Marsanne.

Passion for mennesker og vin siden 1875

Fri fragt ved
køb over 500 kr.

Dag-til-dag levering
ved køb før kl. 13

Kongelig
Hofleverandør

Passion for vin
siden 1875

Afhentning i Kbh,
Aarhus & Odense

Afhent gratis din
ordre lokalt