Copenhagen Sparkling Tea Blå

Danmark
Danmark

Sparkling Tea Blå byder på delikate aromaer af jasmin, kamille og et strejf af citrus. Smagen er rund og kompleks og afrundes flot af en lang finish med de fineste bobler.

Læs mere

Sparkling Tea Blå byder på delikate aromaer af jasmin, kamille og et strejf af citrus. Smagen er rund og kompleks og afrundes flot af en lang finish med de fineste bobler.

Læs mere
  • Ecological
  • EcologicalNaturewine
Spar 13%
Blå

Før 149 kr.

129
kr. /stk
Passer godt til
Asiatisk mad
Lyst fjerkræ
Vegetariske retter

Beskrivelse

Sparkling Tea Blå er et forrygende eksempel på en alkoholfri aperitif, der ikke bare smager fænomenalt, men også er skabt til at matche gastronomiske smagsoplevelser. En nytænkende, læskende te-drik i luksuriøs Champagne-stil. Sparkling Tea Blå er skabt på 13 økologiske teer med økologisk druemost som base. Vinen kommer med et tryk omkring 5-5,5 bar, som giver en Champagne-lignende vin med bløde, runde bobler. Sparkling Tea Blå er primært skabt på hvide te-sorter suppleret med grønne teer, der har bidraget med dybde. Vinen byder på delikate aromaer af jasmin, kamille og et strejf af citrus. Smagen er rund og kompleks og afrundes flot af en lang finish og fin tanninstruktur fra Darjeeling First Flush. Sparkling Tea Blå er en smuk aperitif og et flot match til forretter og lette hovedretter.
Læs hele beskrivelsen
TOP-Copenhagen-Sparkling-Tea -wide- 2_Edit.jpg
Produceret af Copenhagen Sparkling Tea
Manden bag den innovative serie af mousserende te-baserede vine er sommelier Jacob Kocemba, der udviklede konceptet under sit arbejde på Michelin-restaurant. Kocembas eksperimenter med koldtrukket luksus-te har skabt en mousserende vin, der kombinerer nordisk innovation med tusind år gamle asiatiske te-traditioner. Hver flaske indeholder op til 13 forskellige økologiske teer. Inden vinen tappes på flaske, tilføres en mindre base økologisk druemost, hvorefter flasken hviler 8-12 uger for at opnå den ønskede kompleksitet. Alle Sparkling Tea-varianter kommer med et tryk omkring 5-5,5 bar, som giver en Champagne-lignende vin med bløde, runde bobler.

Passion for mennesker og vin siden 1875

Fri fragt ved
køb over 500 kr.

Dag-til-dag levering
ved køb før kl. 13

Kongelig
Hofleverandør

Passion for vin
siden 1875

Afhentning i Kbh,
Aarhus & Odense

Afhent gratis din
ordre lokalt