Copenhagen Sparkling Tea Lyserød

Danmark
Danmark

Sparkling Tea Lyserød er det perfekte alkoholfri alternativ til rosébobler. Her får du en frisk, tør mousserende vin med en blød, rund smag.

Læs mere

Sparkling Tea Lyserød er det perfekte alkoholfri alternativ til rosébobler. Her får du en frisk, tør mousserende vin med en blød, rund smag.

Læs mere
  • Ecological
  • EcologicalNaturewine
Spar 13%
Lyserød

Før 149 kr.

129
kr. /stk
Passer godt til
Østers
Skaldyr

Beskrivelse

Sparkling Tea Lyserød er et forrygende eksempel på en alkoholfri aperitif, der ikke bare smager fænomenalt, men også er skabt til at matche gastronomiske smagsoplevelser. En nytænkende, læskende te-drik i luksuriøs Champagne-stil. Sparkling Tea Lyserød er skabt på 11 økologiske teer med økologisk druemost som base. Vinen kommer med et tryk omkring 5-5,5 bar, som giver en Champagne-lignende vin med bløde, runde bobler. Sparkling Tea Lyserød er det perfekte alkoholfri alternativ til rosébobler. Her får du en frisk, tør mousserende vin med en blød, rund smag. Vinen byder på en vifte af røde bær og sprøde æbler med komplekse smagsnoter fra Oolong-teen og fine noter af brombær og Hibiscus. Smagen balanceres blødt af den hvide Silver Needle-te og afrundet af let bitre frugtnoter. Et flot match til salte retter, skaldyr og østers.
Læs hele beskrivelsen
TOP-Copenhagen-Sparkling-Tea -wide- 2_Edit.jpg
Produceret af Copenhagen Sparkling Tea
Manden bag den innovative serie af mousserende te-baserede vine er sommelier Jacob Kocemba, der udviklede konceptet under sit arbejde på Michelin-restaurant. Kocembas eksperimenter med koldtrukket luksus-te har skabt en mousserende vin, der kombinerer nordisk innovation med tusind år gamle asiatiske te-traditioner. Hver flaske indeholder op til 13 forskellige økologiske teer. Inden vinen tappes på flaske, tilføres en mindre base økologisk druemost, hvorefter flasken hviler 8-12 uger for at opnå den ønskede kompleksitet. Alle Sparkling Tea-varianter kommer med et tryk omkring 5-5,5 bar, som giver en Champagne-lignende vin med bløde, runde bobler.

Passion for mennesker og vin siden 1875

Fri fragt ved
køb over 500 kr.

Dag-til-dag levering
ved køb før kl. 13

Kongelig
Hofleverandør

Passion for vin
siden 1875

Afhentning i Kbh,
Aarhus & Odense

Afhent gratis din
ordre lokalt