Schwedhelm Traubensaft - Traubensecco

Tyskland
Tyskland
Pfalz

Sødmefuld og forfriskende, mousserende vin skabt af den traditionelle tyske hvidvinsdrue Müller-Thurgau og Silvaner. Perfekt som aperitif eller til f.eks. krydrede retter.

Læs mere

Sødmefuld og forfriskende, mousserende vin skabt af den traditionelle tyske hvidvinsdrue Müller-Thurgau og Silvaner. Perfekt som aperitif eller til f.eks. krydrede retter.

Læs mere
  Traubensaft - Traubensecco
  139
  kr. /stk
  Smagsprofil
  Tør
  Sød
  Let
  Kraftig
  Let frugt
  Meget frugt
  Lav syre
  Høj syre
  Passer godt til
  Aperitif
  Stærk krydret mad
  Smagsnoter
  Lime

  Lime

  Honning

  Honning

  Grønt æble

  Grønt æble

  Jasmin

  Jasmin

  Fersken

  Fersken

  Ananas

  Ananas

  Pære

  Pære

  Druer
  Müller-Thurgau
  Sylvaner

  Beskrivelse

  Flere og flere producenter har fået øjnene op for markedet for alkoholfrie vine. Ikke overraskende har det samtidig resulteret i en generel højnelse af kvaliteterne i kategorien. En af de producenter, som leverer gode, alkoholfrie vine, er Schwedhelm i Pfalz. Schwedhelm-brødrene har kastet sig over mousserende vine, der i dette tilfælde er en mousserende most fremstillet på den traditionelle tyske hvidvinsdrue Müller-Thurgau og Silvaner. Druerne høstes tidlig for at bevare så højt et syreindhold som muligt og for ikke at få for koncentrerede frugtaromaer i den færdige mousserende vin. Drueklaserne afstilkes og presses blidt. Øjeblikkeligt efter tilsættes svovl i beskeden grad, hvilket forhindrer den alkoholiske gæring. Herefter hviler mosten, og sedimenterne bundfældes, inden tilsætningen af kulsyre i forbindelse med aftapningen. Det er således ingen sag af fremstille alkoholfri mousserende vin, da hele hemmeligheden ligger i høsttidspunktet. Resultatet her er en sødmefuld og forfriskende, mousserende vin, der kan anvendes som aperitif eller til f.eks. krydrede retter.
  Læs hele beskrivelsen
  H - Schwedhelm - wide - 5_Edit.jpg
  Produceret af Schwedhelm
  For mange vinelskere har tysk vin været synonym med sødmefulde hvidvine, påfyldt slanke grønne eller brune flasker, hvis ophav har været beskrevet på etiketter med gotiske bogstaver, gerne ledsaget af en trind munk, der hilsende hæver glasset. I dag er dette stort set et særsyn, og Schwedhelm-brødrene Stephan og George er et glimrende eksempel på, hvilke spændende ændringer tysk vinavl gennemgår i disse år.
  Fra <a href="/sog/?q=Pfalz">pfalz</a> området i <a href="/sog/?q=tyskland">Tyskland</a>
  Fra pfalz området i Tyskland
  Af Tysklands 13 regioner er Pfalz den næststørste, og har rekordtid indskrevet sig som én af de vigtigste. Regionen starter i nord nær den historiske by Worms, og slynger sig 85 kilometer ned mod den franske grænse, afskærmet af Haardt-bjergene i øst, der sikrer lunt klima og beskedne nedbørsmængder. På 2/3 af markerne i Pfalz gror hvide druesorter, hvor Riesling er den mest beplantede. Det unikke mikroklima sikrer, at vinene herfra fremstår mere fyldige end de der kommer fra fx Mosel. I de senere år har Spätburgunder eller Pinot Noir, som vi vel nok bedst kender den som, fået en dominerende placering blandt Pfalz’ rødvine. I takt med at nye generationer af vinavlere kommer til, vil vi utvivlsomt se mere til denne druesort i de kommende år.

  Passion for mennesker og vin siden 1875

  Fri fragt ved
  køb over 500 kr.

  Dag-til-dag levering
  ved køb før kl. 13

  Kongelig
  Hofleverandør

  Passion for vin
  siden 1875

  Afhentning i Kbh,
  Aarhus & Odense

  Afhent gratis din
  ordre lokalt