Castell De Fades Castell De Fades Organic - Cava Brut Rose

Spanien
Spanien
Catalonien

Indbydende, frugtrig og herlig frisk. Denne lyserøde skønhed fra Spanien er frisk, blød og harmonisk med fine og små bobler og syren giver vinen en herlig frisk og mundrensende eftersmag.

Læs mere

Indbydende, frugtrig og herlig frisk. Denne lyserøde skønhed fra Spanien er frisk, blød og harmonisk med fine og små bobler og syren giver vinen en herlig frisk og mundrensende eftersmag.

Læs mere
  • Ecological
Castell De Fades Organic - Cava Brut Rose
149
kr. /stk
Smagsprofil
Tør
Sød
Let
Kraftig
Let frugt
Meget frugt
Lav syre
Høj syre
Passer godt til
Aperitif
Dessert
Mager fisk
Sushi
Tapas
Smagsnoter
Læder

Læder

Hindbær

Hindbær

Blomme

Blomme

Jordbær

Jordbær

Tørrede urter

Tørrede urter

Druer
Garnacha

Beskrivelse

Indbydende, frugtrig og herlig frisk. Denne lyserøde cava er et fint blend af stort set lige store dele Trepat, Garnacha og Monastrell, udelukkende fra økologisk dyrkede marker, og hovedsageligt dyrket i Penedès. Brugen af svovl i kælderen er minimal og vinen lagres 11 måneder i flasken inden degorgering. Vinen har en flot rosa farve i glasset. Duften er præget af fine nuancer af bl.a. jordbær, hindbær, fersken, friske rabarber, citrus og blomster. Smagen er frisk, blød og harmonisk med fine og små bobler og syren giver vinen en herlig frisk og mundrensende eftersmag.

Klassisk og sprudlende Cava, der kan fungere både som aperitif eller f.eks. til sushi, lette retter med fisk, oplagt valg til et bredt udvalg af tapas eller serveret til ikke alt for søde desserter.

Læs hele beskrivelsen
H - 4_Edit.jpg
Produceret af Castell De Fades
De pragtfulde Cava’er fra Castell De Fades laves af Cofama, som er en lille sammenslutning af små producenter i Catalonien. Alle producenterne arbejder og er økologisk certificerede og man har generelt er stort fokus på bæredygtighed hele vejen rundt. Udover Castell De Fades, så laves der her bl.a. også eksklusive Cava’er til Michelin-restauranter over hele Spanien.
Fra <a href="/sog/?q=Catalonien">catalonien</a> området i <a href="/sog/?q=spanien">Spanien</a>
Fra catalonien området i Spanien
Spaniens berømte mousserende vin hedder Cava. Cava kommer fra Penedès i Catalonien, hvor hovedbyen er Barcelona. Cava er fremstillet efter den klassiske gæringsmetode på flaske, der er identisk med den franske méthode champenoise, der her kaldes for Methode Traditionelle. Det er i reglen tre spanske druer, man laver Cava af, nemlig Macabeo, Xarello og Parellada, men Cava findes også i den lidt franske eller internationale stil, hvor en eller flere druer er skiftet ud med Chardonnay og Pinot Noir.

Passion for mennesker og vin siden 1875

Fri fragt ved
køb over 500 kr.

Dag-til-dag levering
ved køb før kl. 13

Kongelig
Hofleverandør

Passion for vin
siden 1875

Afhentning i Kbh,
Aarhus & Odense

Afhent gratis din
ordre lokalt