Reymos 100 Años Centenario

Spanien
Spanien
Valencia
 • Mundus Vini
  Guld
 • Berliner Wein
  Sølv

Aromatisk, let sødlig vin. Vinen har en typisk frisk Moscato-bouquet og den fine balance imellem frugt, sødme og de lette bobler, giver vinen en behagelig friskhed.

Læs mere
 • Mundus Vini
  Guld
 • Berliner Wein
  Sølv

Aromatisk, let sødlig vin. Vinen har en typisk frisk Moscato-bouquet og den fine balance imellem frugt, sødme og de lette bobler, giver vinen en behagelig friskhed.

Læs mere
  100 Años Centenario
  129
  kr. /stk
  Smagsprofil
  Tør
  Sød
  Let
  Kraftig
  Let frugt
  Meget frugt
  Lav syre
  Høj syre
  Blød
  Tannisk
  Passer godt til
  Dessert

  Eksperternes vurdering

  Beskrivelse

  Reymos Selección er fremstillet udelukkende på Moscadelle-druer, det spanske navn for Moscato i Italien. Valencia er verdens største producent af Moscadelle/Moscato-druer. Druerne plukkes om natten og lige inden de er helt modne for at bevare mest mulighed friskhed og syre i vinen. Druemosten køles ned omgående efter at druerne er presset. Gæringen sker på rustfrie ståltanke og når alkoholprocenten når 7,5 % stoppes gæringen. Vinen kommer derefter over på en tryktank for at udvikle små festlige bobler. Vinen tappes direkte på flaske fra tryktanken og der sker ingen 2. gæring i flasken. Vinen har en strågul farve, typisk frisk Moscato-bouquet og den fine balance i mellem frugt, sødme og de lette bobler, giver vinen en behagelig friskhed til trods for at vinen indeholder 60 gram sukker per liter. Det høje indhold af sukker skyldes at gæringen bliver stoppet allerede ved 7,5%.
  Læs hele beskrivelsen
  H - Bodegas Reymos - wide - 3_Edit.jpg
  Produceret af Bodegas Reymos
  Bodegas Reymos ligger i området Cheste – i den østlige del af Valencia-området, det bedste område til dyrkning af Moscato-druer, da området er under indflydelse af vinde fra Middelhavet og derfor knap så varmt som længere inde i landet. Bodegas Reymos er den største producent af Moscato i området med 1700 ha. egne vinmarker og med et moderne vinifikationscenter, der gør det muligt at fremstille friske Moscato-vine.
  Fra <a href="/sog/?q=Valencia">valencia</a> området i <a href="/sog/?q=spanien">Spanien</a>
  Fra valencia området i Spanien
  Valencia hører til blandt de varmeste områder i Spanien, hvor temperaturen om sommeren nærmer sig de 40 grader. En forbedret teknik i kældrene og tidligere plukning af druerne, inden de bliver overmodne, har forbedret kvaliteten af vinen betydeligt.

  Passion for mennesker og vin siden 1875

  Fri fragt ved
  køb over 500 kr.

  Dag-til-dag levering
  ved køb før kl. 13

  Kongelig
  Hofleverandør

  Passion for vin
  siden 1875

  Afhentning i Kbh,
  Aarhus & Odense

  Afhent gratis din
  ordre lokalt