Champagne Réaut Champagne - Émeraude

Frankrig
Frankrig
Champagne
Côte des Bar
  • Jyllands-Posten
    93 Point

Exceptionel Champagne fra en af pionererne af biodynamik. Vinen har en fornem dybde og kompleksitet med et lettere oxidative noter.

Læs mere
  • Jyllands-Posten
    93 Point

Exceptionel Champagne fra en af pionererne af biodynamik. Vinen har en fornem dybde og kompleksitet med et lettere oxidative noter.

Læs mere
  • Biodynamic
  • Ecological
Champagne - Émeraude
595
kr. /stk
Smagsprofil
Tør
Sød
Let
Kraftig
Let frugt
Meget frugt
Lav syre
Høj syre
Passer godt til
Aperitif
Fed fisk
Mager fisk
Ost
Østers
Smagsnoter
Æble

Æble

Smør

Smør

Ananas

Ananas

Vanilje

Vanilje

Stjernefrugt

Stjernefrugt

Kirsebær

Kirsebær

Hindbær

Hindbær

Svampe

Svampe

Nellike

Nellike

Pære

Pære

Fersken

Fersken

Mandel

Mandel

Druer
Chardonnay
Pinot Noir
Pinot Blanc
Pinot Meunier

Eksperternes vurdering

Beskrivelse

Fremragende Champagne fra Réaut, der lige tager kompleksiteten og dybden et nøk op i forhold til Tradition.  Denne Champagne er hovedsageligt baseret på Pinot Noir, men der er også en lille andel Chardonnay, Pinot Meunier og Pinot Blanc i blenden. Vinen er skabt på domainets marker omkring Courteron nede i Aube.

65 % af vinen er vinificeret i mindre egetræsfade og 35 % i store foudre. Udelukkende det naturlige gær hersker og man følger nøje de biodynamiske principper hele vejen frem til frigivelse af vinene.

Meget ekspressiv aroma pakket med nuancer af hvide blomster, modne citrusfrugter, æbler, søde krydderier, lette fadtoner og moden gul frugt. 

I smagen har vinen en fornem dybde og kompleksitet med lette oxidative noter som man kan kender fra nogle af Champagnes absolut fineste adresser.

Kompleks Champagne til velkomst og aperitif, eller serveret til lækre fiskeretter, lyst kød eller et bredt udvalg af faste oste.

Læs hele beskrivelsen
Champagne Raut - Tradition, Cte des Bar-Forstrret-NR_EDIT.jpg
Produceret af Champagne Réaut
Biodynamisk Champagnehus fra det sydlige Côtes des Bar. Grundlæggeren Alain Réaut var blandt pionererne for biodynamisk vindyrkning. I dag skaber den nye generation fantastiske og terroir-tro Champagner, der mesterligt udtrykker den kalkstensholdige jordbund i Aube.
Fra <a href="/sog/?q=Champagne">champagne</a> området i <a href="/sog/?q=frankrig">Frankrig</a>
Fra champagne området i Frankrig
Champagne er Frankrigs nordligste vinområde.Vinstilsmæssigt betyder det, at vinene herfra aldrig bliver alkoholtunge, men derimod præget af syrlighed og mineralitet. Og selv om der laves stille vine her, så er det naturligvis den mousserende vin Champagne, som området er kendt og berømt for. Champagnemarkerne dækker et område på 35.000 ha, hvoraf de 30.500 er beplantede. Hovedstæderne er Reims, Epernay og nabobyen Ay og druerne til og i Champagne er hovedsalig Pinot Noir, Pinot Meunier og Chardonnay.

Passion for mennesker og vin siden 1875

Fri fragt ved
køb over 500 kr.

Dag-til-dag levering
ved køb før kl. 13

Kongelig
Hofleverandør

Passion for vin
siden 1875

Afhentning i Kbh,
Aarhus & Odense

Afhent gratis din
ordre lokalt