Erick Schreiber Champagne - Tradition - Brut

Frankrig
Frankrig
Champagne
Côte des Bar

Imponerende åbningsnummer fra en af regionens største fortaler for biodynamikken. Vinen er præget af en flot mineralitet og kompleksitet.

Læs mere

Imponerende åbningsnummer fra en af regionens største fortaler for biodynamikken. Vinen er præget af en flot mineralitet og kompleksitet.

Læs mere
  • Biodynamic
  • Ecological
Champagne - Tradition - Brut
545
kr. /stk
Smagsprofil
Tør
Sød
Let
Kraftig
Let frugt
Meget frugt
Lav syre
Høj syre
Passer godt til
Aperitif
Mager fisk
Østers
Skaldyr
Smagsnoter
Kirsebær

Kirsebær

Hindbær

Hindbær

Svampe

Svampe

Nellike

Nellike

Vanilje

Vanilje

Brombær

Brombær

Blomme

Blomme

Menthol

Menthol

Røg

Røg

Æble

Æble

Smør

Smør

Ananas

Ananas

Druer
Pinot Noir
Pinot Meunier
Chardonnay
Pinot Blanc

Beskrivelse

Tradition Brut er en fremragende introduktion til Erick Schreibers vine. Vinen er baseret hovedsageligt på Pinot Noir, blandet med en smule Chardonnay, Pinot Meunier og Pinot Blanc – alle druerne fra Schreibers egne biodynamiske marker.

 

Brut Tradition er et blend af adskillige årgange, lagret i en blanding af ståltanke og egetræsfade. Vinen lagres minimum 6 år før degorgering og frigivelse.

 

Op fra glasset vælter en intens aroma pakket med grønne æbler, mirabelle, vilde blomster, citrusfrugter og knust kalk.  Vinen er utrolig frisk og mineraldreven. Første indtryk i smagen er som og tage en bid af et perfekt modent grønt æble. I eftersmagen går citrusfrugterne igen med flot længde.

 

Oplagt Champagne til brug som aperitif, da vinens krystalklare syre og friskhed virkelig skærper ens sanser og appetit.

Selv efter 6-7 års lagring har vinen en imponerende friskhed og virkelig et bevis for den energi, renhed og intensitet som man ofte finder i biodynamiske vine. Brut Tradition kan uden problemer gemmes op til 15 år fra frigivelse.

Læs hele beskrivelsen
DSC_7179.jpg
Produceret af Champagne Erick Schreiber
Biodynamisk pioner i det sydlige Champagne, der som ung stod i lære hos Fleury. Allerede i 1990 skabte sit eget biodynamiske domaine på 6,5 hektar. Alle vinene har fra starten været både økologisk og biodynamisk certificeret.
Fra <a href="/sog/?q=Champagne">champagne</a> området i <a href="/sog/?q=frankrig">Frankrig</a>
Fra champagne området i Frankrig
Champagne er Frankrigs nordligste vinområde.Vinstilsmæssigt betyder det, at vinene herfra aldrig bliver alkoholtunge, men derimod præget af syrlighed og mineralitet. Og selv om der laves stille vine her, så er det naturligvis den mousserende vin Champagne, som området er kendt og berømt for. Champagnemarkerne dækker et område på 35.000 ha, hvoraf de 30.500 er beplantede. Hovedstæderne er Reims, Epernay og nabobyen Ay og druerne til og i Champagne er hovedsalig Pinot Noir, Pinot Meunier og Chardonnay.

Passion for mennesker og vin siden 1875

Fri fragt ved
køb over 500 kr.

Dag-til-dag levering
ved køb før kl. 13

Kongelig
Hofleverandør

Passion for vin
siden 1875

Afhentning i Kbh,
Aarhus & Odense

Afhent gratis din
ordre lokalt