Fluteau Champagne - Coeur du Cuvée - Vieilles Vigne - Les Evalons

Frankrig
Frankrig
Champagne
Aube
  • Din Vin Guide
  • VinAvisen

Enkeltmarks-Champagnen Coeur de Cuvée er som en rigtig god flaske Bourgogne: generøs, kompleks og elegant. Smagen bliver ved og ved.

Læs mere
  • Din Vin Guide
  • VinAvisen

Enkeltmarks-Champagnen Coeur de Cuvée er som en rigtig god flaske Bourgogne: generøs, kompleks og elegant. Smagen bliver ved og ved.

Læs mere
  • Sustainable
Mængde
pris
Champagne - Coeur du Cuvée - Vieilles Vigne - Les Evalons
Pris ved 3 stk.
Mængdepris

Før 469 kr.

319
kr. /stk
Spar i alt 450 kr.
Se flere priser
Smagsprofil
Tør
Sød
Let
Kraftig
Let frugt
Meget frugt
Lav syre
Høj syre
Passer godt til
Mad med citrus
Mager fisk
Skaldyr
Sushi
Velkomst
Smagsnoter
Kirsebær

Kirsebær

Hindbær

Hindbær

Svampe

Svampe

Nellike

Nellike

Vanilje

Vanilje

Tranebær

Tranebær

The

The

Druer
Pinot Noir

Eksperternes vurdering

Beskrivelse

Enkelmarks Champagne

Coeur de Cuvée er som en rigtig god flaske Bourgogne – bare med den eksklusive Champagnes fine bobler og præcise, retningsgivende syre. Vi er så langt væk, man kan komme fra de berømte, såkaldte ’Grandes Marques’, tæt på kalkholdige Chablis. Marken hedder Les Evallons og som sin burgundiske nabo, er den rig på kalk. Fluteau Champagne er en af de fremadstormende producenter fra Côte des Bars, der beviser at denne sydlige region sagtens kan producere Champagne af lignende kvalitet som de berømte naboer nordpå.

Blanc De Noirs   

Coeur de Cuvée er Fluteaus blændende enkeltmarks-Champagne fra marken Les Evallons, der blev plantet tilbage i 1960. Vinen er en Blanc Des Noirs og skabt på 100% Pinot Noir. 50% af blended er fra ældre reservevin, hvilket giver vinen en enormt generøs dybde og kompleksitet. Vinen lagrer i temperaturregulerede ståltanke for at bevare den friske frugtkarakter og elegance og lagrer herefter minimum 2 år i flasken.

Kalder på et glas mere

I glasset finder man de fineste bobler med gyldent skær og udtryksfulde duftnoter fyldt med sarte rosentoner og friskplukkede hindbær. Vinen dufter rent af Pinot Noir. På paletten er Champagnen vibrerende og rig på kompleksitet. Smagen bliver bare ved og ved. Man fornemmer tydeligt de kalkholdige jorde, stokkene har stået i og som giver vinen et næsten burgundisk præg med sin læskende, kalkholdige karakter. Så forfinet i udtrykket og så ren i smagen, at det ene glas let tager det næste.

Nyd Coeur de Cuvée som apéritif eller til et velassorteret charcuteri-bræt. Servér vinen ved 9 grader og lad festen begynde. Vinen er certificeret bæredygtig under franske HVE.

Læs hele beskrivelsen
H-photo-64_Edit.jpg
Produceret af Fluteau Champagne
Fluteau Champagne har siden 1935 skabt rene og udtryksfulde Champagner i Côte des Bars i den sydlige ende af Champagne. Med sin beliggenhed nær Chablis finder man her en ler- og kalkholdig jordbund, hvilket giver vinene fra Fluteau en næsten burgundisk karakter.
Fra <a href="/sog/?q=Champagne">champagne</a> området i <a href="/sog/?q=frankrig">Frankrig</a>
Fra champagne området i Frankrig
Champagne er Frankrigs nordligste vinområde.Vinstilsmæssigt betyder det, at vinene herfra aldrig bliver alkoholtunge, men derimod præget af syrlighed og mineralitet. Og selv om der laves stille vine her, så er det naturligvis den mousserende vin Champagne, som området er kendt og berømt for. Champagnemarkerne dækker et område på 35.000 ha, hvoraf de 30.500 er beplantede. Hovedstæderne er Reims, Epernay og nabobyen Ay og druerne til og i Champagne er hovedsalig Pinot Noir, Pinot Meunier og Chardonnay.

Passion for mennesker og vin siden 1875

Fri fragt ved
køb over 500 kr.

Dag-til-dag levering
ved køb før kl. 13

Kongelig
Hofleverandør

Passion for vin
siden 1875

Afhentning i Kbh,
Aarhus & Odense

Afhent gratis din
ordre lokalt