Fluteau Champagne - Coeur du Cuvée - Vieilles Vigne - Les Evalons

Frankrig
Frankrig
Champagne
Aube
 • VinAvisen

Enkeltmarks-Champagnen Coeur de Cuvée er som en rigtig god flaske Bourgogne: generøs, kompleks og elegant. Smagen bliver ved og ved.

Læs mere
 • VinAvisen

Enkeltmarks-Champagnen Coeur de Cuvée er som en rigtig god flaske Bourgogne: generøs, kompleks og elegant. Smagen bliver ved og ved.

Læs mere
  Spar 33%
  Champagne - Coeur du Cuvée - Vieilles Vigne - Les Evalons

  Før 449 kr.

  299
  kr. /stk
  Smagsprofil
  Tør
  Sød
  Let
  Kraftig
  Let frugt
  Meget frugt
  Lav syre
  Høj syre
  Passer godt til
  Mad med citrus
  Mager fisk
  Skaldyr
  Sushi
  Velkomst
  Smagsnoter
  Kirsebær

  Kirsebær

  Hindbær

  Hindbær

  Svampe

  Svampe

  Nellike

  Nellike

  Vanilje

  Vanilje

  Tranebær

  Tranebær

  The

  The

  Druer

  100%

  Pinot Noir

  Eksperternes vurdering

  Beskrivelse

  Coeur de Cuvée er som en rigtig god flaske Bourgogne – bare med den eksklusive Champagnes fine bobler og præcise, retningsgivende syre. Vi er så langt væk, man kan komme fra de berømte, såkaldte ’Grandes Marques’, tæt på kalkholdige Chablis. Marken hedder Les Evallons og som sin burgundiske nabo, er den rig på kalk.

  Coeur de Cuvée er Fluteaus blændende enkeltmarks-Champagne fra marken Les Evallons, der blev plantet tilbage i 1960. Vinen er skabt på 100% Pinot Noir. 50% af blended er fra ældre reservevin, hvilket giver vinen en enormt generøs dybde og kompleksitet. Vinen lagrer i temperaturregulerede ståltanke for at bevare den friske frugtkarakter og elegance og lagrer herefter minimum 2 år i flasken.

  I glasset finder man de fineste bobler med gyldent skær og udtryksfulde duftnoter fyldt med sarte rosentoner og friskplukkede hindbær. Vinen dufter af Pinot Noir. På paletten er Champagnen vibrerende og rig på kompleksitet. Smagen bliver bare ved og ved. Man fornemmer tydeligt de kalkholdige jorde, stokkene har stået i og som giver vinen et næsten burgundisk præg med sin læskende, kalkholdige karakter. Så forfinet i udtrykket og så ren i smagen, at det ene glas let tager det næste.

  Nyd Coeur de Cuvée som apéritif eller til et velassorteret charcuteri-bræt. Servér vinen ved 9 grader og lad festen begynde. Vinen er certificeret bæredygtig under franske HVE.

  Læs hele beskrivelsen
  H-photo-64_Edit.jpg
  Produceret af Fluteau Champagne
  Fluteau Champagne har siden 1935 skabt rene og udtryksfulde Champagner i Côte des Bars i den sydlige ende af Champagne. Med sin beliggenhed nær Chablis finder man her en ler- og kalkholdig jordbund, hvilket giver vinene fra Fluteau en næsten burgundisk karakter.
  Fra <a href="/sog/?q=Champagne">champagne</a> området i <a href="/sog/?q=frankrig">Frankrig</a>
  Fra champagne området i Frankrig
  Champagne er Frankrigs nordligste vinområde.Vinstilsmæssigt betyder det, at vinene herfra aldrig bliver alkoholtunge, men derimod præget af syrlighed og mineralitet. Og selv om der laves stille vine her, så er det naturligvis den mousserende vin Champagne, som området er kendt og berømt for. Champagnemarkerne dækker et område på 35.000 ha, hvoraf de 30.500 er beplantede. Hovedstæderne er Reims, Epernay og nabobyen Ay og druerne til og i Champagne er hovedsalig Pinot Noir, Pinot Meunier og Chardonnay.

  Passion for mennesker og vin siden 1875

  Fri fragt ved
  køb over 500 kr.

  Dag-til-dag levering
  ved køb før kl. 13

  Kongelig
  Hofleverandør

  Passion for vin
  siden 1875

  Afhentning i Kbh,
  Aarhus & Odense

  Afhent gratis din
  ordre lokalt