Fluteau Champagne - Echo

Frankrig
Frankrig
Champagne
Aube
 • Vinstyrke2
  91+ Point
 • Din Vin Guide
 • VinAvisen

Friskhed, mineralitet og udsøgt smag. Echo har alt hvad hjertet ønsker i en god Champagne. En moderne, smagfuld og syngende ren smagsoplevelse.

Læs mere
 • Vinstyrke2
  91+ Point
 • Din Vin Guide
 • VinAvisen

Friskhed, mineralitet og udsøgt smag. Echo har alt hvad hjertet ønsker i en god Champagne. En moderne, smagfuld og syngende ren smagsoplevelse.

Læs mere
 • Sustainable
Mængde
pris
Champagne - Echo
Pris ved 6 stk.
Mængdepris

Før 399 kr.

279
kr. /stk
Spar i alt 720 kr.
Se flere priser
Smagsprofil
Tør
Sød
Let
Kraftig
Let frugt
Meget frugt
Lav syre
Høj syre
Passer godt til
Mad med citrus
Mager fisk
Østers
Sushi
Velkomst
Smagsnoter
Kirsebær

Kirsebær

Hindbær

Hindbær

Svampe

Svampe

Nellike

Nellike

Vanilje

Vanilje

Æble

Æble

Smør

Smør

Ananas

Ananas

Stjernefrugt

Stjernefrugt

Druer
Pinot Noir
Chardonnay

Eksperternes vurdering

Beskrivelse

En stjerne fra Aube

Et stenkast fra Chablis i den sydlige ende af Champagne finder du Fluteau, der skaber Champagne af udsøgt kvalitet. Echo er en moderne, frisk og krystal klar Champagne, der minder dig om, hvorfor Champagne i århundreder har været i glasset de mest legendariske aftener. Det er ren luksus! Fluteau er en af de bedste eksempler på Aube Champagne, der ligger i samme kvalitetsklasse som de mere berømte nordlige naboer.

Moderne og stilfuld

Echo Champagne er skabt på 85% Pinot Noir og 15% Chardonnay, høstet fra ni forskellige markparceller. Lidt under halvdelen af blended kommer fra reservevin, der har haft nogle år i kælderen, hvilket giver kompleksitet, fine nuancer og en elegant mousse til den færdige Champagne. Vinen lagrer i temperaturregulerede ståltanke for at bevare den friske frugtkarakter og elegance. Herefter lagrer vinen mindst 4 år i flasken. Stilen er moderne og strukturen har en udsøgt elegance.

Champagne i Chablis-stil

I glasset finder man de fineste bobler med gyldent skær og fine hvide blomster, akacie og kandiserede citroner i bouqueten. Giver du vinen lidt tid i glasset, vil du snart opleve endnu flere lag. Vinen har bibeholdt fin druekarakter og på paletten er Champagnen letløbende og utrolig imødekommende. Man fornemmer tydeligt den kalkholdige jordbund stokkene har stået i og som giver vinen et næsten burgundisk præg. Her giver Pinot Noir-druen noter af hvide ferskner, mens Chardonnay giver vinen cremet karakter med et pift af citrus. Her er ingen rugbrødsundertoner, kun den rene, unikke smag af Champagne fra Aube.

Festlig Champagne

Echo Champagne er Fluteaus snorlige åbningsnummer, som vil gøre sig eminent som aperitif eller i selskab med østers eller bløde oste. En særdeles alsidig Extra Brut Champagne til enhver festlig lejlighed. 

Servér vinen ved 9 grader og lad festen begynde. Vinen er certificeret bæredygtig under franske HVE.

Læs hele beskrivelsen
H-photo-64_Edit.jpg
Produceret af Fluteau Champagne
Fluteau Champagne har siden 1935 skabt rene og udtryksfulde Champagner i Côte des Bars i den sydlige ende af Champagne. Med sin beliggenhed nær Chablis finder man her en ler- og kalkholdig jordbund, hvilket giver vinene fra Fluteau en næsten burgundisk karakter.
Fra <a href="/sog/?q=Champagne">champagne</a> området i <a href="/sog/?q=frankrig">Frankrig</a>
Fra champagne området i Frankrig
Champagne er Frankrigs nordligste vinområde.Vinstilsmæssigt betyder det, at vinene herfra aldrig bliver alkoholtunge, men derimod præget af syrlighed og mineralitet. Og selv om der laves stille vine her, så er det naturligvis den mousserende vin Champagne, som området er kendt og berømt for. Champagnemarkerne dækker et område på 35.000 ha, hvoraf de 30.500 er beplantede. Hovedstæderne er Reims, Epernay og nabobyen Ay og druerne til og i Champagne er hovedsalig Pinot Noir, Pinot Meunier og Chardonnay.

Passion for mennesker og vin siden 1875

Fri fragt ved
køb over 500 kr.

Dag-til-dag levering
ved køb før kl. 13

Kongelig
Hofleverandør

Passion for vin
siden 1875

Afhentning i Kbh,
Aarhus & Odense

Afhent gratis din
ordre lokalt