Moingeon Crémant de Bourgogne - Brut Rosé 2019

Frankrig
Frankrig
Bourgogne
Côte Chalonnaise

Forfriskende, tør Crémant Rosé med en vifte af nyplukkede skovhindbær og fine perlende bobler. En strålende eksponent for den lyserøde bølge inden for mousserende vin.

Læs mere

Forfriskende, tør Crémant Rosé med en vifte af nyplukkede skovhindbær og fine perlende bobler. En strålende eksponent for den lyserøde bølge inden for mousserende vin.

Læs mere
  Mængde
  pris
  Crémant de Bourgogne - Brut Rosé 2019
  Pris ved 6 stk.
  Mængdepris

  Før 169 kr.

  119
  kr. /stk
  Spar i alt 300 kr.
  Se flere priser
  Smagsprofil
  Tør
  Sød
  Let
  Kraftig
  Let frugt
  Meget frugt
  Lav syre
  Høj syre
  Passer godt til
  Aperitif
  Dessert
  Lyst fjerkræ
  Skaldyr
  Velkomst
  Smagsnoter
  Kirsebær

  Kirsebær

  Hindbær

  Hindbær

  Svampe

  Svampe

  Nellike

  Nellike

  Vanilje

  Vanilje

  Granatæble

  Granatæble

  Brombær

  Brombær

  Viol

  Viol

  Skovbund

  Skovbund

  Druer
  Pinot Noir
  Gamay

  Beskrivelse

  Moingeon Crémant Rosé

  Lyserøde bobler er uden tvivl kommet for at blive. For der sker noget helt særligt, når rosévinens indbydende og delikate stil møder Crémant de Bourgognens luksuriøse, perlende bobler og friske facon. Med Crémant de Bourgogne Brut Rosé har Moingeon skabt en skøn kvalitetsvin, der inviterer til festligt humør og den dejligste smag af sommer.

  Fortryllende rosébobler

  Moingeon Crémant de Bourgogne Rosé er lavet på de klassiske blå burgundiske druer Pinot Noir og Gamay. Vinen har den fineste lyse, næsten transparente, roséfarve, som Provence er blevet så kendt for. I næsen byder vinen på den klassiske Pinot Noir-bouquet med livlige røde bærfrugter, samt noter af grape og lime. I smagen har vinen en eksemplarisk frugtsyre, god fylde, masser af velsmag og den fineste, elegante mousse. En strålende eksponent for den lyserøde bølge inden for mousserende vin.

  Druerne til den smukke Crémant kommer fra forskellige parceller i Côtes de Beaune, Côtes de Nuits og Côtes Chalonnaise i Bourgogne og dyrkes efter områdets forskrifter. De forskellige områder byder på forskellige jordbundsforhold, hvilket bidrager med fin kompleksitet til den færdige vin, der skabes efter den traditionelle Champagne-metode.

  Resultatet er en forfriskende, tør Crémant med en vifte af nyplukkede skovhindbær og fine perlende bobler.

  Perfekt til festligt humør og frugtdesserter

  Moingeon Crémant de Bourgogne Rosé er oplagt til hyggeaftener og festlige anledninger, men er faktisk også en rigtig lækker vin til maden. I særdeleshed vil vinen flot ledsage desserter med frugt såsom æblekage med creme fraiche og hjemmelavet sorbetis, men vinen kan også akkompagnere små anretninger fra havet.

  Læs hele beskrivelsen

  Passion for mennesker og vin siden 1875

  Fri fragt ved
  køb over 500 kr.

  Dag-til-dag levering
  ved køb før kl. 13

  Kongelig
  Hofleverandør

  Passion for vin
  siden 1875

  Afhentning i Kbh,
  Aarhus & Odense

  Afhent gratis din
  ordre lokalt