Balthasar Ress Ress Riesling 2023

Tyskland
Tyskland
Rheinhessen

Indbegrebet af en god tysk øko-Riesling med en sublim balance af friskhed, frugt og mineralitet.

Læs mere

Indbegrebet af en god tysk øko-Riesling med en sublim balance af friskhed, frugt og mineralitet.

Læs mere
  • Ecological
  • EcologicalNaturewine
Mængde
pris
Ress Riesling 2023
Pris ved 6 stk.
Mængdepris

Før 159 kr.

99
kr. /stk
Spar i alt 360 kr.
Se flere priser
Smagsprofil
Tør
Sød
Let
Kraftig
Let frugt
Meget frugt
Lav syre
Høj syre
Passer godt til
Allround
Lyst fjerkræ
Mad med citrus
Skaldyr
Sushi
Smagsnoter
Lime

Lime

Grønt æble

Grønt æble

Honning

Honning

Jasmin

Jasmin

Petroleum

Petroleum

Citron

Citron

Druer
Riesling

Beskrivelse

Sprød Riesling fra Ress

Tyskerne har længe siddet på tronen for de absolut bedste Riesling-vine i verden. Kvalitetsniveauet er imponerende højt, uanset prisklassen. Ress Trocken er et pragteksempel på at kvalitets-hvidvin ikke behøver at koste meget. Her får du alt hvad der ønskes i en sprød, frisk og umiddelbar Riesling. Vinen kommer fra en af Tysklands bedste regioner for Riesling, Rheinhessen.

Det rene Riesling

De økologiske druer høstes ved den perfekte modenhed for at skabe balance mellem den friske syre og de frugtige nuancer. Druerne gærer i temperaturregulerede ståltanke, hvor målet er at bibeholde Riesling-druens naturlige aroma og smagsnuancer.

Nye højder for kvalitet

Kvaliteten har aldrig været bedre fra vinhuset Balthasar Ress, og det kan smages i hvert eneste glas. Ress Riesling præges af en balance af friskhed og sart frugt, der indebærer noter af grønne æbler, hvid fersken, floral, knuste sten og lynghonning. Med sin laser-syre og knitrende mineralitet er Ress Riesling en sikker vinder hos selv den mest kræsne Riesling-connaisseur.   

Ress og mad

Riesling-vine er forrygende madpartnere til alt godt fra havet, især sushi, østers eller panerede fiskeretter. Ress er også en fænomenal partner til hvide asparges, tarteletter og kyllingefrikasse. Vinens retningsgivende syre og frugtdrevne struktur gør den også specielt egnet til stærkt krydret mad som thai eller indiske retter.

Læs hele beskrivelsen
H - Balthasar-Ress-wide-6_Edit.jpg
Produceret af Balthasar Ress
Balthasar Ress er en af Rheingaus mest innovative producenter. Selvom huset har en lang og agtværdig historie bag sig, synes nysgerrigheden og en næsten legesyg tilgang til vinfremstilling hele tiden at drive det fremad mod nye højder. I dag er det Stefan og Christian, henholdsvis fjerde og femte generation, der står ved roret af familieforetagendet. I 2010 overtog Christian driften af Balthasar Ress, og hans udtalte ambition var dengang som nu, at Balthasar Ress skulle indfinde sig i toppen af Rheingaus producenter. Sammen med vingårdschef Olivér Schmid videreudvikler de i fællesskab de 46 ha vinmarker efter økologiske retningslinjer og i overensstemmelse med Maria Thuns biodynamiske kalender. Denne holistiske tilgang gør Balthasar Ress-vinene til det, de er i dag: Kompromisløse kvaliteter med respekt for naturen.
Fra <a href="/sog/?q=Rheinhessen">rheinhessen</a> området i <a href="/sog/?q=tyskland">Tyskland</a>
Fra rheinhessen området i Tyskland
Rheingau er et af de mindste af de 13 klassiske, tyske vinområder. Rheingau er kendt for sine flotte Riesling-vine, der næppe laves bedre noget andet sted i verden, men er også kendt for sine legendariske vinejendomme som Eberbach og Schloss Johannisberg. På sidstnævnte slot lavede munkene verdens første, ædelsøde vin i 1775. Når man ser i gamle prislister fra begyndelsen af 1900-tallet, rangerer vinene fra Rheingau blandt verdens dyreste vine. Rheingaus ca. 3100 hektar vinstokke udgør kun 3 % af Tysklands samlede vindyrkningsareal.

Passion for mennesker og vin siden 1875

Fri fragt ved
køb over 500 kr.

Dag-til-dag levering
ved køb før kl. 13

Kongelig
Hofleverandør

Passion for vin
siden 1875

Afhentning i Kbh,
Aarhus & Odense

Afhent gratis din
ordre lokalt