Balthasar Ress Riesling - Von Unserm - Trocken 2022

Tyskland
Tyskland
Rheingau
 • James Suckling
  2022
  2022
  90 Point
 • Vinexpressen.dk
  2021
  2021
  91 point
 • VinAvisen
  2019
  2019

Riesling, der klinger med en så ren og præcis smag, som kun den tyske nationaldrue kan. Saftig, elegant og uimodståelig hvidvin, der viser druen fra sin bedste side.

Læs mere
 • James Suckling
  2022
  2022
  90 Point
 • Vinexpressen.dk
  2021
  2021
  91 point
 • VinAvisen
  2019
  2019

Riesling, der klinger med en så ren og præcis smag, som kun den tyske nationaldrue kan. Saftig, elegant og uimodståelig hvidvin, der viser druen fra sin bedste side.

Læs mere
 • Ecological
 • EcologicalNaturewine
Mængde
pris
Riesling - Von Unserm - Trocken 2022
Pris ved 6 stk.
Mængdepris

Før 189 kr.

119
kr. /stk
Spar i alt 420 kr.
Se flere priser
Smagsprofil
Tør
Sød
Let
Kraftig
Let frugt
Meget frugt
Lav syre
Høj syre
Passer godt til
Fed fisk
Mad med citrus
Skaldyr
Stærk krydret mad
Sushi
Smagsnoter
Lime

Lime

Grønt æble

Grønt æble

Honning

Honning

Jasmin

Jasmin

Petroleum

Petroleum

Citron

Citron

Druer
Riesling

Eksperternes vurdering

Beskrivelse

Von Unserm Riesling Trocken

Er der noget, der er lige så saftig som et Granny Smith-æble? Svaret er ja. Det er Von Unserm Riesling fra Balthasar Ress. En Riesling, der klinger med en så ren og præcis smag, som kun den tyske nationaldrue kan.

Smuk smagssymfoni

Druerne til denne stilfulde Riesling kommer fra nogle af vinhusets bedste besiddelser i Hattenheim og Rüdesheim. Druerne plukkes nænsomt og blandes herefter sammen for at skabe den helt perfekte smagssymfoni.

Von Unserm Riesling Trocken trækker spor tilbage til dengang omkring 1870, da familien Ress drev hotel og restaurant og Von Unserm var stedets fine husvin. Den byder på den fineste Riesling-frugt med underliggende mineralske toner. En ren og præcis smag, hvor druens så karakteristiske rensende frugtsyre bindes forbilledligt sammen med den naturlige restsødme. Kort sagt: her får du Riesling-druen fra sin fornemmeste og mest formidable side.

Perfekt til det gode liv

Med sin rene smag er det svært at forestille sig en lækker fiskeret ikke vil blive markant bedre i selskab med denne forrygende Riesling. Vinen passer desuden til friske sommersalater, grøntsagstærter og til enhver solrig terrassesituation.

Læs hele beskrivelsen
H - Balthasar-Ress-wide-6_Edit.jpg
Produceret af Balthasar Ress
Balthasar Ress er en af Rheingaus mest innovative producenter. Selvom huset har en lang og agtværdig historie bag sig, synes nysgerrigheden og en næsten legesyg tilgang til vinfremstilling hele tiden at drive det fremad mod nye højder. I dag er det Stefan og Christian, henholdsvis fjerde og femte generation, der står ved roret af familieforetagendet. I 2010 overtog Christian driften af Balthasar Ress, og hans udtalte ambition var dengang som nu, at Balthasar Ress skulle indfinde sig i toppen af Rheingaus producenter. Sammen med vingårdschef Olivér Schmid videreudvikler de i fællesskab de 46 ha vinmarker efter økologiske retningslinjer og i overensstemmelse med Maria Thuns biodynamiske kalender. Denne holistiske tilgang gør Balthasar Ress-vinene til det, de er i dag: Kompromisløse kvaliteter med respekt for naturen.
Fra <a href="/sog/?q=Rheingau">rheingau</a> området i <a href="/sog/?q=tyskland">Tyskland</a>
Fra rheingau området i Tyskland
Rheingau er et af de mindste af de 13 klassiske, tyske vinområder. Rheingau er kendt for sine flotte Riesling-vine, der næppe laves bedre noget andet sted i verden, men er også kendt for sine legendariske vinejendomme som Eberbach og Schloss Johannisberg. På sidstnævnte slot lavede munkene verdens første, ædelsøde vin i 1775. Når man ser i gamle prislister fra begyndelsen af 1900-tallet, rangerer vinene fra Rheingau blandt verdens dyreste vine. Rheingaus ca. 3100 hektar vinstokke udgør kun 3 % af Tysklands samlede vindyrkningsareal.

Passion for mennesker og vin siden 1875

Fri fragt ved
køb over 500 kr.

Dag-til-dag levering
ved køb før kl. 13

Kongelig
Hofleverandør

Passion for vin
siden 1875

Afhentning i Kbh,
Aarhus & Odense

Afhent gratis din
ordre lokalt