Black Stallion Chardonnay 2020

USA
USA
Californien
Napa Valley
 • James Suckling
  2019
  2019
  92 Point
 • Din Vin Guide
  2017
  2017
  93 Point
 • Wine Enthusiast
  2017
  2017
  92 Point

Fyldig, cremet og smagsrig vin, der generøst byder på noter af passionsfrugt, hvid fersken, lettere toastede noter og et strejf af krydderi.

Læs mere
 • James Suckling
  2019
  2019
  92 Point
 • Din Vin Guide
  2017
  2017
  93 Point
 • Wine Enthusiast
  2017
  2017
  92 Point

Fyldig, cremet og smagsrig vin, der generøst byder på noter af passionsfrugt, hvid fersken, lettere toastede noter og et strejf af krydderi.

Læs mere
  Chardonnay 2020
  349
  kr. /stk
  Smagsprofil
  Tør
  Sød
  Let
  Kraftig
  Let frugt
  Meget frugt
  Lav syre
  Høj syre
  Passer godt til
  Asiatisk mad
  Mager fisk
  Nordisk køkken
  Skaldyr
  Vegetariske retter
  Smagsnoter
  Æble

  Æble

  Smør

  Smør

  Ananas

  Ananas

  Vanilje

  Vanilje

  Stjernefrugt

  Stjernefrugt

  Druer
  Chardonnay

  Eksperternes vurdering

  Beskrivelse

  Denne intense Napa Valley Chardonnay er et håndlavet blend af særligt udvalgte druer fra både de lidt varmere øvre liggende vinmarker og de lidt køligere vinmarker fra Carneros. Dette sikrer et yderst harmonisk blend af modne, fyldige og intense aromaer, en vibrerende og forfriskende syre og en silkeblød struktur. Druerne bliver fulgt tæt af Winemakeren når de nærmere sig det optimale modningstidspunkt. For at bibeholde de fine og friske aromaer bliver de plukket i de kolde morgentimer og straks bragt til vineriet hvor de gennemgår en nænsom presning. Herefter gennemgår mosten forskellige stadier i vinieret for til sidst at ligge syv måneder med sit bundfald på egefade. Winemakeren bedømmer og blindsmager nøje vinene fra de to vinmarker for til sidst at lave det endelige balancerede blend. Black Stallion Chardonnay byder generøst på aromaer af passionsfrugt, hvid fersken, lettere toastede noter og et strejf af krydderi i flot harmoni med intens smag af moden abrikos, citronskal og brunet smør. Den fremstår fyldig og smagsrig med en blød cremet eftersmag.
  Læs hele beskrivelsen
  H - Black_Stallion - wide - 1_Edit.jpg
  Produceret af Black Stallion Estate Winery
  Black Stallion Estate Winery, der ligger i Oak Knoll District i Napa Valley, blev i 2010 købt af Indelicato-familien. Som navnet antyder, så var Black Stallion indtil 2007 et historisk kendt ridecenter, og som bevis på dette, har man bevaret de originale 36 hestestalde. Vinene udtrykker de mange forskellige klimaer og terroirs, der findes i Napa Valley. I dag fremstår Black Stallion som et moderne topklasses vineri, og vinene har allerede modtaget en række topkarakterer af bl.a. Decanter Magazine og Wine Enthusiast Magazine - og er i 2017 blevet kåret til US Winery of the Year ved International Wine & Spritits Competetion.
  Fra <a href="/sog/?q=Californien">californien</a> området i <a href="/sog/?q=usa">USA</a>
  Fra californien området i USA
  Napa Valley, den smukke 32 km lange dal i læ mellem øst- og vestlige bjergkæder, nord for San Francisco. Her er dagen altid solrig og varm, nætterne kølige. Forbudstiden fra 1920-34 var en hård tid for Napa Valley, men en del vinproducenter klarede sig gennem den puritanske tid ved at lave altervin. Napa Valley blev verdensberømt i 1976, da vinen Stag’s Leap som den første vin nogensinde uden for Europa slog franske 1. Crus i blindsmagning. Filmen "Bottleshock" handler om den i vinens verden revolutionerende begivenhed, der satte Napa Valley på vin-verdenskortet for evigt.). Napa Valley er blevet synonym med Californisk intens, alkoholrig, markant vin på Cabernet Sauvignon, Chardonnay, Pinot Noir, Merlot og signaturdruen Zinfandel.

  Passion for mennesker og vin siden 1875

  Fri fragt ved
  køb over 500 kr.

  Dag-til-dag levering
  ved køb før kl. 13

  Kongelig
  Hofleverandør

  Passion for vin
  siden 1875

  Afhentning i Kbh,
  Aarhus & Odense

  Afhent gratis din
  ordre lokalt