Brave to be Murray Chardonnay 2021

Australien
Australien
South Australia
Murray Darling
 • Gastromand
  2021
  2021

Cremet, fyldig og fløjlsblød Chardonnay, der byder på velafstemt frugtsyre og balancerede frugtnoter. En indbydende Chardonnay, der strutter af saftige gule frugter.

Læs mere
 • Gastromand
  2021
  2021

Cremet, fyldig og fløjlsblød Chardonnay, der byder på velafstemt frugtsyre og balancerede frugtnoter. En indbydende Chardonnay, der strutter af saftige gule frugter.

Læs mere
  Mængde
  pris
  Chardonnay 2021
  Pris ved 6 stk.
  Mængdepris

  Før 99 kr.

  59
  kr. /stk
  Spar i alt 240 kr.
  Se flere priser
  Smagsprofil
  Tør
  Sød
  Let
  Kraftig
  Let frugt
  Meget frugt
  Lav syre
  Høj syre
  Passer godt til
  Fed fisk
  Lyst fjerkræ
  Mager fisk
  Skaldyr
  Sushi
  Vegetariske retter
  Smagsnoter
  Æble

  Æble

  Smør

  Smør

  Ananas

  Ananas

  Vanilje

  Vanilje

  Stjernefrugt

  Stjernefrugt

  Druer
  Chardonnay

  Eksperternes vurdering

  Beskrivelse

  Brave To Be Murray Chardonnay

  Cremet, fyldig og fløjlsblød Chardonnay, der byder på velafstemt frugtsyre og balancerede frugtnoter. En indbydende Chardonnay, der strutter af saftige gule frugter og flot fremviser den bløde, modne frugt fra Australiens mest frugtbare region; Murray Darling.

  Innovative Murray Darling

  Brave To Be Murray Chardonnay kommer fra det innovative område Murray Darling, der strækker sig fra det nordvestlige hjørne af Victoria til den vestlige ende af New South Wales. Området er et af de største vindistrikter i Australien og er lidt af en legeplads for vindyrkning. Klimaet er overvejende kontinentalt og har mange, lange solskinstimer og varme somre, hvorfor især Chardonnay har det fortrinligt her. Chardonnay er områdets stjerne, og druen skaber frugtige og bløde, generøse og indtagende hvidvine til attraktive priser.

  Cremet, fyldig og fløjlsblød

  Brave To Be Murray er et pragtfuldt eksempel på områdets Chardonnay-vine. Vinen forener flot det cremede og bløde udtryk med et væld af intense tropiske frugter som honningmelon, citron og fersken. På paletten er vinen saftig, som en fuldmoden fersken eller et gult æble med underliggende toastede egenoter fra opholdet på fad. En cremet smagsoplevelse med god fylde, masser af smag og en lang og frisk balanceret afslutning.

  Perfekt til fisk og skaldyr

  Nyd Brave To Be Murray Chardonnay til fisk og skaldyr med masser af smag, smørstegt fisk eller lettere retter med f.eks. kylling.

  Læs hele beskrivelsen
  Fra <a href="/sog/?q=South Australia">south australia</a> området i <a href="/sog/?q=australien">Australien</a>
  South Eastern Australia har en højtudviklet vinindustri fordelt ud over 13 forskellige vindistrikter. South Eastern Australia har meget varierende klimatiske forhold, som er hjemstedet for et mangfoldigt udvalg af toprødvine, aromatiske søde dessertvine, klassiske hedvinstyper m.fl.

  Passion for mennesker og vin siden 1875

  Fri fragt ved
  køb over 500 kr.

  Dag-til-dag levering
  ved køb før kl. 13

  Kongelig
  Hofleverandør

  Passion for vin
  siden 1875

  Afhentning i Kbh,
  Aarhus & Odense

  Afhent gratis din
  ordre lokalt