Chavin Chardonnay, Zéro

Frankrig
Frankrig

Alkoholfrie Chardonnay Zéro kommer fra det solrige Sydfrankrig. En yderst balanceret hvidvin med friskhed og noter af friske frugter.

Læs mere

Alkoholfrie Chardonnay Zéro kommer fra det solrige Sydfrankrig. En yderst balanceret hvidvin med friskhed og noter af friske frugter.

Læs mere
  Chardonnay, Zéro
  129
  kr. /stk
  Smagsprofil
  Tør
  Sød
  Let
  Kraftig
  Let frugt
  Meget frugt
  Lav syre
  Høj syre
  Passer godt til
  Asiatisk mad
  Ost
  Stærk krydret mad
  Sushi

  Beskrivelse

  Maison Chavin

  Maison Chavin er skabt af Mathilde Boulachin, der oprindeligt kommer fra Champagne regionen. Efter 10 år i udvikling blev Maison Chavin grundlagt i 2010. Målet med Maison Chavin er at skabe fremragende alkoholfrie eller lav-alkohol drikkevarer, der er præcise og rene i deres udtryk. Vinene er primært skabt på lokale franske druer som Syrah og Chardonnay. Huset er tilmed certificeret ved bæredygtighedsorganet HVE.

  Chavin Zéro Chardonnay

  Chavin Zéro er skabt på Chardonnay-druer, der skaber vine med en silkeblød tekstur og nydelige aromaer af blomster og citrusfrugter. Druerne kommer fra det solrige Sydfrankrig, hvor der findes de optimale forhold for at Chardonnay kan nå sin optimale modenhed. Denne alkoholfrie Chardonnay har et flot mineralsk præg og noter af hasselnødder, sprøde grønne æbler og citronskal. Vinen er frisk og sprød med en behagelig syre og balance.

  En alsidig hvidvin

  Med Chavin Zéro får du en alsidig hvidvin, der både kan nydes for sig selv i det bedste selskab, men vinen er også oplagt at stille på bordet hvis man skal servere Sushi, lette sommersalater eller grillede kylling. Vinen klarer sig også eminent til indiske karryretter og grillede tigerrejer med Chilli.

  *Bemærk, at vinen indeholder under de lovkravsmæssige 0,5% vol. alkohol. Der kan derfor være ganske minimale mængder alkohol i vinen.*

   

  Læs hele beskrivelsen

  Passion for mennesker og vin siden 1875

  Fri fragt ved
  køb over 500 kr.

  Dag-til-dag levering
  ved køb før kl. 13

  Kongelig
  Hofleverandør

  Passion for vin
  siden 1875

  Afhentning i Kbh,
  Aarhus & Odense

  Afhent gratis din
  ordre lokalt