Esporão Pé Branco 2023

Portugal
Portugal
Alentejo

Perfekt bordvin til tapastallerkenen. Pé Branco er frisk, ren hvidvin, med fin balance mellem frugt og syre.

Læs mere

Perfekt bordvin til tapastallerkenen. Pé Branco er frisk, ren hvidvin, med fin balance mellem frugt og syre.

Læs mere
  Pé Branco 2023
  89
  kr. /stk
  Smagsprofil
  Tør
  Sød
  Let
  Kraftig
  Let frugt
  Meget frugt
  Lav syre
  Høj syre
  Passer godt til
  Grill og barbecue
  Lyst fjerkræ
  Tapas
  Vegetariske retter
  Smagsnoter
  Citronskal

  Citronskal

  Mandarin

  Mandarin

  Knuste sten

  Knuste sten

  Ananas

  Ananas

  Passionsfrugt

  Passionsfrugt

  Urter

  Urter

  Citron

  Citron

  Blomster

  Blomster

  Lime

  Lime

  Grapefrugt

  Grapefrugt

  Honning

  Honning

  Druer
  Antão Vaz
  Perrum
  Arinto

  Beskrivelse

  Portugal har altid lavet masser af vine – til dem selv. Storartede vine som både er klassificerede under områder, og en masse god bordvin – vin som klassificeres som Vinho Regional. Der kan være rigtig god grund til at vælge en Portugisisk bordvin, også for at prøve noget andet endVin de Table fra Frankrig. Pé Branco er lavet på tre portugisiske druer Antão Vaz, Perrum og Arinto. Et godt eksempel på en portugisisk bordvin er Pé Branco frisk, ren hvidvin, med fin balance mellem frugt og syre. Servér den kølig og nyd den til ost, grillet kylling godt med hvidløg, tomatsalater og gode oliven.
  Læs hele beskrivelsen
  H - Esporao - wide - 1_Edit.jpg
  Produceret af Esporao
  I hjertet af Alentejo-regionen ligger denne vidunderlige vingård; et område som er begunstiget af hede solskinstimer i kombination med kølige Atlanterhavsbriser og i særdeleshed den vulkanske jordbund. Esporão koncentrerer sig udelukkende om at producere kvalitetsvine, til hverdagsbrug såvel som til særlige lejligheder, og har gjort sig bemærket ved at være et af de mest moderne vinerier i Europa. Esporão startede hele begrebet ”vinturisme” i Portugal og har desuden udmærket sig ved at være “first movers” inden for økologisk vinproduktion. Omsorg og nænsomhed for natur og miljø er fundamentet for alt arbejde med vin hos Esporão. Med sin succes og karakterstærke ideologi er Esporão to gange inden for en kortere årrække valgt som ”Company of the Year” for hele Portugal. Og så bliver Esporão kaldt for ”Alentejos Mouton-Rothschild” med henvisning til de smukke, kunstneriske etiketter. Esporãos vinfilosofi bekender sig til at producere autentiske og spændende vine dedikeret til vinentusiaster verden over.
  Fra <a href="/sog/?q=Alentejo">alentejo</a> området i <a href="/sog/?q=portugal">Portugal</a>
  Fra alentejo området i Portugal
  I hjertet af Alentejoregionen ligger denne vidunderlige vingård med navnet Esporão. Alentejo ligger mellem det solbeskinnede Algarve i syd og det grønne Nordportugal. Landskabet varierer fra store skove, enorme marker og savannelignende sletter, et område som er begunstiget af hede solskinstimer i kombination med kølig Atlanterhavsbrise og i særdeleshed den vulkanske jordbund. Somrene er lange, tørre og meget varme. Perfekt for vindykning – vel at mærke vine hvor bundniveauet af kvalitet er meget højt.

  Passion for mennesker og vin siden 1875

  Fri fragt ved
  køb over 500 kr.

  Dag-til-dag levering
  ved køb før kl. 13

  Kongelig
  Hofleverandør

  Passion for vin
  siden 1875

  Afhentning i Kbh,
  Aarhus & Odense

  Afhent gratis din
  ordre lokalt