Kaesler Semillon - Old Vine 2021

Australien
Australien
South Australia
Barossa Valley

Vibrerende, indbydende og rent ud sagt uimodståelig smagsoplevelse, der viser Semillon fra som elegante og charmerende side.

Læs mere

Vibrerende, indbydende og rent ud sagt uimodståelig smagsoplevelse, der viser Semillon fra som elegante og charmerende side.

Læs mere
  Semillon - Old Vine 2021
  209
  kr. /stk
  Smagsprofil
  Tør
  Sød
  Let
  Kraftig
  Let frugt
  Meget frugt
  Lav syre
  Høj syre
  Smagsnoter
  Citron

  Citron

  Bivoks

  Bivoks

  Fersken

  Fersken

  Kamille

  Kamille

  Saltvand

  Saltvand

  Kirsebær

  Kirsebær

  Svampe

  Svampe

  Druer
  Semillon

  Beskrivelse

  Ren, saftig, frisk og blød. Med Old Semillon får du en Semillon, der vipper legende mellem det helt friske og det mere cremede udtryk. Kaeslers fine eksemplar kommer fra en enkelt vinmark med krogede gamle vinstokke fra 1961. Semillon er den første frugt, der høstes hos Kaesler. Druerne håndhøstes i de tidlige morgentimer og presses herefter nænsomt som ’free run juice’, hvor druemosten selv løber ud. Dette er for at sikre druernes friskhed i den færdige vin. Herefter gærer druerne i temperaturregulerede rustfriståltanke i ca. 10 dage. I glasset står vinen med brillant klarhed med lyse toner og lysegrønne reflekser. Næsen er pakket med lyse frugter som friskpresset limefrugter, pærer og citrus. Vibrerende, indbydende og rent ud sagt uimodståelig smagsoplevelse, der viser Semillon fra som elegante og charmerende side. Vinen besidder en sprød frugtsyre og smagsnoter med friske limes, grapefrugt og et hint af grønne æbler. Et fornemt eksempel på Semillon, der desværre kun fås i begrædende små mængder.
  Læs hele beskrivelsen
  H - BMAC0417_Edit.jpg
  Produceret af Kaesler
  KAESLER er et femstjernet (Halliday) vineri i Barossa Valley, som bliver styret af tre stærke personligheder: Winemaker Steven og viticulturist Nigel og ikke mindst den karismatiske ejer, Reid Bosward. Det er et helt klassisk og rustikt australsk set-up, hvor man ved stalddøren møder den dedikerede trio i korte bukser, støvede støvler og en grensaks i hånden. KAESLER er klassisk Barossa – hvis klassisk vel at mærke betyder: eksemplarisk. Husets vine præsenterer den intense frugt med dybde og kompleksitet, men altid holdt i ave af en friskhed, der giver vinen balance.
  Fra <a href="/sog/?q=South Australia">south australia</a> området i <a href="/sog/?q=australien">Australien</a>
  South Eastern Australia har en højtudviklet vinindustri fordelt ud over 13 forskellige vindistrikter. South Eastern Australia har meget varierende klimatiske forhold, som er hjemstedet for et mangfoldigt udvalg af toprødvine, aromatiske søde dessertvine, klassiske hedvinstyper m.fl.

  Passion for mennesker og vin siden 1875

  Fri fragt ved
  køb over 500 kr.

  Dag-til-dag levering
  ved køb før kl. 13

  Kongelig
  Hofleverandør

  Passion for vin
  siden 1875

  Afhentning i Kbh,
  Aarhus & Odense

  Afhent gratis din
  ordre lokalt