La Motte La Motte, Private Cellar - Sauvignon Blanc, Fransc hhoek 2023

Sydafrika
Sydafrika
Western Cape
Franschhoek

Forfriskende og forunderlig med god frugtsyre og livlig karakter med en let flintagtig tone. Utrolig bouquet med et væld af grønne æbler og noter af vildt græs.

Læs mere

Forfriskende og forunderlig med god frugtsyre og livlig karakter med en let flintagtig tone. Utrolig bouquet med et væld af grønne æbler og noter af vildt græs.

Læs mere
  La Motte, Private Cellar - Sauvignon Blanc, Fransc hhoek 2023
  159
  kr. /stk
  Smagsprofil
  Tør
  Sød
  Let
  Kraftig
  Let frugt
  Meget frugt
  Lav syre
  Høj syre
  Passer godt til
  Skaldyr
  Sushi
  Smagsnoter
  Stikkelsbær

  Stikkelsbær

  Honning

  Honning

  Grapefrugt

  Grapefrugt

  Fersken

  Fersken

  Passionsfrugt

  Passionsfrugt

  Druer
  Sauvignon Blanc

  Beskrivelse

  Druerne til denne vin er udelukkende Sauvignon Blanc, der hovedsageligt kommer fra regionerne Franschhoek og Walker Bay. For at opnå større kompleksitet har vinen, efter gæringen, ligget yderligere 3 måneder med bundfaldet i fadene. Vinen har en flot strågylden farve med et grønt skær. Tydelig bouquet af grønne æbler og nuancer af vildt græs, men også spor af søde meloner. En lang og forfriskende smag med et højt indhold af frugtsyre, der giver vinen en frisk og livlig karakter med en let flintagtig tone.
  Læs hele beskrivelsen
  H - La-Motte-wide-5_Edit.jpg
  Produceret af La Motte
  La Motte har været ejet af Rupert-familien siden 1970 og drives i dag af Hanneli Rupert-Koegelenberg og hendes mand Hein Koegelenberg, der er den øverste direktør på La Motte. Foruden vinavl er farmen også kendt for sin omfattende avl af blomster og æteriske olier. I La Motte’s kældre bliver der benyttet traditionelle metoder tillige med moderne vinvidenskab. Hele processen styres af Winemaker Edmund Terblance, der gør det med respekt for terroir’et og naturen. La Motte er pålidelighed og ensartethed på højt kvalitetsniveau, år for år.
  Fra <a href="/sog/?q=Western Cape">western cape</a> området i <a href="/sog/?q=sydafrika">Sydafrika</a>
  Fra western cape området i Sydafrika
  Franschhoek betyder på hollandsk ”Det Franske Hjørne”og er beliggende sydøst i den berømte vinregion Paarl, grænsende op til Stellenbosch. Det var her de franske huguenotter slog sig ned i slutningen af 1600-tallet. Klimaet er helt påvirket af bjergene, der omkranser hele dalen, og holder de kølige vinde ude.

  Passion for mennesker og vin siden 1875

  Fri fragt ved
  køb over 500 kr.

  Dag-til-dag levering
  ved køb før kl. 13

  Kongelig
  Hofleverandør

  Passion for vin
  siden 1875

  Afhentning i Kbh,
  Aarhus & Odense

  Afhent gratis din
  ordre lokalt