Le Bistro De Montmija Le Bistro de Montmija Blanc

Frankrig
Frankrig
Pays d'Oc

Tindrende frisk, frugtrig og med en dejlig mineralitet. Denne dejlige økologiske hvidvin har en indbydende bouquet af limefrugt, citrus og grønne æbler.

Læs mere

Tindrende frisk, frugtrig og med en dejlig mineralitet. Denne dejlige økologiske hvidvin har en indbydende bouquet af limefrugt, citrus og grønne æbler.

Læs mere
  • Ecological
  • EcologicalNaturewine
Le Bistro de Montmija Blanc
125
kr. /stk
Smagsprofil
Tør
Sød
Let
Kraftig
Let frugt
Meget frugt
Lav syre
Høj syre
Passer godt til
Allround
Mad med citrus
Skaldyr
Vegetariske retter
Velkomst
Smagsnoter
Blomme

Blomme

Pære

Pære

Citronskal

Citronskal

Hvid peber

Hvid peber

Urter

Urter

Druer
Grenache Blanc

Beskrivelse

Le Bistro de Montmija Blanc Bio er en spændende og frisk økologisk hvidvin fra det sydfranske. Vinen har en lys gylden farve og forfriskende aroma af citrus og hvide blomster. Smagen er meget frisk med en behagelig syre og noter af citrus, grønne æbler og en snert af hvid peber. I munden er vinen behagelig aromatisk og frisk med moden frugt. En lækker hvidvin, der emmer af sydfransk charme og tilmed dejlig ligetil. En frisk og sprød vin, som er perfekt som aperitif, til fisk, skaldyr og ost.
Læs hele beskrivelsen
Fra <a href="/sog/?q=Pays d'Oc">pays d'oc</a> området i <a href="/sog/?q=frankrig">Frankrig</a>
Fra pays d'oc området i Frankrig
Vin de Pay d’Oc er en regionsbetegnelse etableret i 1986 af lokale vinproducenter geografisk dækkende over Languedoc-Roussillon-området, som en betegnelse der var rummelig for at anvende andre druer end kun de sydfranske i vinene – dog i høj grad øvrige franske såsom Chardonnay, Cabernet Sauvignon, Merlot og Syrah. Idéen bag kategorien og Vins de Pays d’Oc-betegnelsen var at give frit slag for at lave vine med lidt mere bredt favnende vinstil. Der er krav til høstudbyttet pr. hektar og alle Vins de Pays d’Oc skal godkendes af et smagepanel, før den må bære betegnelsen.

Passion for mennesker og vin siden 1875

Fri fragt ved
køb over 500 kr.

Dag-til-dag levering
ved køb før kl. 13

Kongelig
Hofleverandør

Passion for vin
siden 1875

Afhentning i Kbh,
Aarhus & Odense

Afhent gratis din
ordre lokalt